”Polttakaa ne kaikki” – korollisille luksus-Crocseille ristiriitainen vastaanotto

Muotitalon korko-Crocsit eivät miellyttäneet muotiväen silmää, mutta myytiin loppuun jo ennen kuin ne tulivat myyntiin.

Niinhän sitä sanotaan, että vastakohdat täydentävät toisiaan. Tätä mieltä on ilmeisesti myös espanjalainen Balenciaga-muotitalo, joka yhdisti mukavuudestaan tunnetut Crocs-kengät sekä surullisenkuuluisat korokepohjakengät.

Tulos? Korokepohjalliset luksus-Crocksit, jotka tuovat käyttäjälleen kymmenen senttiä lisäpituutta. Kengän päällisosaan on kiinnitetty ”pinssejä”, kuten sateenkaaria, tähtiä, valtioiden lippuja, rauhanmerkkejä ja eläimiä.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Kun Balenciaga otti meihin yhteyttä, innostuimme mahdollisuudesta venyttää muotoilumme rajoja nähdäksemme, mitä voisimme luoda yhdessä, kertoo Crocsin tuotteista ja markkinoinnista vastaava Michelle Poole Independentille.

Luomukset miellyttivät sosiaalisessa mediassa harvan muotitietoisen silmää.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Kuinka traaginen ajanjakso muodissa onkaan. Eikä asiaa paranna, että nämä ovat Balenciagalta, kirjoittaa Kyle Blossom Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä

– Maailma loppuu virallisesti pian, kommentoi kenkiä toinen epätoivoinen.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Polttakaa ne kaikki. Balenciaga on mitätöity, kehotti nimimerkki No.

Ilmeisesti kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä – tai sitten polttourakasta ollaan valmiita toden teolla pulittamaan. Liki 700 euroa maksavat luksus-Crocsit nimittäin myytiin loppuun muutamassa tunnissa niiden tultua ennakkomyyntiin.

***


Lue myös:

    Uusimmat