Justin Bieberin vaimo Hailey Bieber kommentoi poptähden vointia: "Erittäin pelottava tilanne"

Justin Bieberin kasvot ovat halvaantuneet – virus hyökkäsi hermoihin:"Rukoilkaa puolestani" 2:54
Näin Justin Bieber kertoi kasvohalvauksestaan.

Terveysongelmat ovat lähentäneet Hailey ja Justin Bieberiä.

– Olen vain kiitollinen siitä, että hän voi hyvin. Hän on paranemaan päin joka ikinen päivä. Hän voi paljon paremmin, ja luultavasti tämä oli vain erittäin pelottava ja satunnainen tilanne, mutta hän tulee olemaan täysin kunnossa, Hailey kertoi aamushowssa.

Promotessaan uutta ihonhoitosarjaansa Hailey puhui 9. maaliskuuta saamastaan aivoveritulpasta ​​ja Justinin oireyhtymästä.

– Olemme molemmat selvästi tekemisissä vanhempien ihmisten sairauksien kanssa, Hailey vitsaili Live with Kelly and Ryan -ohjelmassa ennen kuin vakavoitui.

– Rehellisesti sanottuna koko tilanteen hopeareunus - mitä hän koki, mitä minä kävin läpi – on, että se todella yhdistää meidät. Minusta tuntuu, että olemme läheisempiä kuin koskaan. Se todella lähentää meitä, Hailey kertoi.

Good Morning Americassa Hailey kertoi, että terveyspelkojen läpikäyminen julkisesti pakotti parin olemaan avoin.

– Se pakottaa tietyllä tavalla sinut olemaan todella suora siitä, mitä tapahtuu, jotta ihmiset ymmärtävät, mitä käyt läpi. Minusta se avasi paljon todella tärkeitä ja hämmästyttäviä keskusteluja, Hailey kertoi.

Moni on tukenut Justinia viimeaikaisen diagnoosin kanssa.

– Moni on lähettänyt onnentoivotuksia, neuvoja ja suosituksia. Se on itse asiassa ollut todella hämmästyttävää, Hailey kertoi Justinin saamasta tuesta.

Ramsay Huntin oireyhtymän takia Justin on joutunut siirtämään useita kiertueensa keikkoja.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat