Haaveiletko omasta mökistä? Tutustu tarjontaan!

Mikäpä olisi mukavampaa kuin viettää kesäloma oman mökin rauhassa tai livahtaa viikonlopuksi mökkimaisemiin. Katso, millaisia mökkikohteita on myynnissä Jokakoti.fi-sivustolla!

Pieni mummonmökki metsän keskellä vai modernimpi kesämökki järvenrannalla? Vaihtoehtoja on monia, kun selailee Jokakoti.fi-sivuston myynnissä olevia kohteita.

Aurinkoinen rantatontti

Miltä kuulostaisi vaikkapa aurinkoisella tontilla, järvenrannalla sijaitseva hyväkuntoinen vapaa-ajan asunto? Hirsinen rantasauna ja autotallin ja makuuaitan sisällyttävä piharakennus takaavat mukavat oltavat Juvalla myynnissä olevassa kohteessa.

Reippaalle ulkoilijalle

Kihniössä on myynnissä edullinen kesäpaikka rauhallisella sijainnilla. Mökkiin kuuluu niin sisävessa, pihasauna kuin autokatoskin. Energistä mökkeilijää ilahduttavat hyvät ulkoilumaastot.

Hurmaava hirsimökki

2000 neliömetrin tontilla, pellon laidassa sijaitsevalta hirsimökiltä on noin 200 metriä joenrantaan. Jokea pitkin pääsee järvelle. Puulämmitteisen mökin pihassa on leikkimökki, puuliiteri ja siisti saunarakennus

Rauhallinen piilopirtti

Myynnissä on myös mäen päällä sijaitseva, rauhallinen piilopirtti, joka myydään irtaimineen. Perinteisen mummonmökin tapaan punaiseksi maalattu, tilava mökki on on rakennettu jo 1900-luvun alussa!


LUE MYÖS:

Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Välityspalvelut

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja