Mainos

Haaveiletko kotisi muodonmuutoksesta? Hae mukaan sisustuspalvelun testiryhmään

Onko olohuoneesi sisustus jämähtänyt viime vuosikymmenille? Kaipaako makuuhuoneesi uutta ilmettä? Oletko hukassa sisustustyylisi kanssa? Hae mukaan testaamaan Vepsäläisen sisustuspalvelua, jolla kodistasi loihditaan yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa entistä viihtyisämpi ja omannäköisempi koti.

Kaipasit kotiisi sitten pientä piristystä tai suurempaa muodonmuutosta, sisustussuunnittelijan avulla muutos käy huolettomasti. Toisinaan sisustuskipinän syttyessä on vaikeaa hahmottaa, miltä sisustettava tila tulee näyttämään muutoksen jälkeen. Sisustussuunnittelija osaa visualisoida suunnitelman, jolloin lopputuloksen hahmottaminen käy helpommin.

Sisustaminen voi olla myös inspiroivaa ja hauskaa! Sisustussuunnittelija osaa ehdottaa vaihtoehtoja, joista asiakas ei ole välttämättä kuullutkaan. Ammattilaisen avulla miellyttävien värienkin löytäminen on helpompaa.

Tutustu Vepsäläisen suunnittelukohteisiin, joissa erilaiset kodin sisustuspulmat ratkaistiin ammattilaisten avulla. 

Kestävien ratkaisujen ja laadukkaiden kalusteiden löytäminen ei sekään ole helppoa. Sisustussuunnittelija tuntee eri materiaalit ja osaa opastaa kestävien valintojen tekemisessä. Parhaimmillaan suunnittelijan avulla voi säästää pitkän pennin!

Hae mukaan testaamaan sisustuspalvelua

Jos kaipaat kotiisi muutosta, hae mukaan Vepsäläisen sisustuspalvelun testiryhmään. Haemme nyt testaajia ympäri Suomen kokeilemaan sisustuspalvelua. Testaajat saavat avukseen sisustussuunnittelijan ratkomaan kotinsa pieniä ja isoja sisustuspulmia. Kotien sisustukset kuvataan ennen ja jälkeen sisustussuunnittelijan kanssa toteutetun muutoksen. Testiryhmäläisten kokemuksista julkaistaan syksyn aikana artikkelit MTVuutiset.fissä.

Helsingin Töölössä sijaitseva 1920-luvun kerrostalokoti kaipasi uudistusta. Vanhat kalusteet tuntuivat raskailta ja tummilta. Vepsäläisen sisustussuunnittelija Kirsi Cardullo raikasti sisustuksen vaaleilla sävyillä ja ilmavilla kalusteilla. 


Tutustu testiryhmän sääntöihin täältä. Hakuaika päättyy 30. elokuuta 2019. Hakuajan päätyttyä testiryhmään valittuihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Sisustuspalvelua testataan syksyn 2019 aikana.

Haku on päättynyt. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja