Haas-kuskilta kuittailua entisen tallinsa suuntaan: "Johtoportaassa taisteltiin"

Haasin Formula 1 -tallin tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen kertoo olevansa tyytyväinen elämäänsä nykyisessä työpaikassaan.

MAINOS

F1-kausi vain C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Urallaan aikaisemmin myös McLarenilla ja Renault'lla ajanut Magnussen on ajanut tällä kaudella loistavasti ja on MM-pisteissä kahdeksantena. Omaan yhden kauden piste-ennätykseensä hänellä on matkaa ainoastaan kymmenen pistettä.

- Minulla ei ole ollut näin hauskaa formula ykkösissä. Mielestäni se kertoo Haasin tasosta. He pystyvät tekemään päätöksiä ja sitoutumaan, mikä on tallin todellinen vahvuus, Magnussen kehui Autosportin mukaan.

Debyyttinsä Magnussen teki McLarenilla kaudella 2014. Ura alkoi vakuuttavasti palkintokorokesijalla Australiassa, mutta sen jälkeen käyrä osoitti pitkään alaspäin. 

- F1-urani alku oli todella epävakaa. Menetin momentumin saapuessani formula ykkösiin. McLaren oli todella epävakainen ja johtoportaassa taisteltiin. Paineet olivat valtavat, Magnussen kritisoi.

Debyyttikautensa jälkeen Magnussen siirrettiin Fernando Alonson tilalta tylysti McLarenin testikuljettajaksi. Kaudeksi 2016 tie vei Renault'lle ja sitä kautta Haasille.

- Onneksi Haas näki potentiaalini ja antoi minulle mahdollisuuden.

Magnussenin mukaan hänen jatkonsa Haasilla on lähes varma.

Lue myös:

    Uusimmat