Mainos

Gwyneth Paltrow paljastaa, mitä ajattelee ulkonäöstään: "Minusta tuntuu samalta kuin muistakin naisista"

Gwyneth Paltrow kertoo oppineensa iän myötä olemaan armollisempi itselleen.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow puhuu harvinaisen avoimesti suhtautumisestaan ikääntymiseen ja ulkonäköönsä. Paltrow keskusteli aiheesta perustamansa Goop-sivuston uudessa podcastissa.

– Luulen, että on harvinaista ajatella olevansa kaunis. Minusta tuntuu samalta kuin kaikista muistakin naisista. En näe sitä, kun katson peiliin.

46-vuotias Paltrow kertoo oppineensa iän myötä olemaan armollisempi itselleen. Hänen arvonsa ovat selkiytyneet ja hän kokee voivansa olla tinkimätön.

– Se oli hankalampaa nuorempana naisena, kun yritti miellyttää ja tasapainotella kaiken kanssa, hän sanoo.

Paltrow toteaa, että hänet on aina määritelty kauniiksi naiseksi. Hänen mukaansa se ei tunnu alentavalla tavalla esineellistävältä, mutta se on lokero, johon hänet on asetettu. Paltrow on pohtinut, mitä kauniin naisen identiteetille tapahtuu vanhenemisen myötä.

– Jos on sellainen identiteetti, mitä merkitsee saada ryppyjä ja lähestyä vaihdevuosia? Mitä tapahtuu identiteetille naisena, jos ei ole kaunis ja p**tava?

Samalla kun ulkoinen kauneus saattaa hiipua, Paltrow'n mukaan sisäinen kauneus alkaa loistaa voimakkaammin ja on helpompi pitää itsestään.

– Tunnet voivasi hyvin, tiedät, kuka olet ja toivottavasti arvostat ihmissuhteitasi ja työtäsi. Ja sitten ajattelet, että hitsi, silmäkulmissani on ryppyjä, hän vitsailee.

Lähteet: People, E! News

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja