Girls-sarjan tähti poseeraa alusvaatteisillaan – jakaa tärkeän viestin: "Olen onnellisempi kuin koskaan"

Lena Dunham kertoo elävänsä onnellista aikaa.

Girls-tv-sarjan luojana ja pääosan esittäjänä tunnettu näyttelijä ja käsikirjoittaja Lena Dunham on tunnettu kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan hän kertoo oivalluksesta, joka on tehnyt hänestä onnellisemman.

Dunham poseeraa julkaisemassaan kuvassa sängyllä pelkissä pitsialusvaatteissa. Kuvatekstissä hän kirjoittaa kokeneensa aina, että on muiden mielestä liian äänekäs, dramaattinen ja rehellinen.

– Sain aina salakavalia viestejä, että vein liikaa tilaa ja vaadin elämältä liikaa, hän kirjoittaa.

Dunhamin elämä alkoi muuttua, kun hän oivalsi, ettei hänen tarvitse miellyttää kaikkia. Hän toteaa, että oikeat ihmiset hyväksyvät hänet sellaisena kuin hän on.

– 32-vuotiaana painan enemmän kuin koskaan. Rakastan enemmän kuin koskaan. Luen, kirjoitan ja nauran enemmän kuin koskaan. Olen onnellisempi kuin koskaan.

Dunhamin paino on vaihdellut vuosien varrella ja hänen kehonsa muutoksia on seurattu mediassa tarkasti. Tähti on paheksunut vartalonsa herättämää huomiota ja korostanut, ettei välitä muiden mielipiteistä.

– Olen mielestäni tehnyt asian hyvin selväksi vuosien saatossa: en voisi vähempää välittää siitä, mitä joku muu ajattelee minun vartalostani. Olen näyttäytynyt punaisella matolla isokokoisena. Olen näytellyt seksikohtauksia silloin, kun kroppani on ollut arpia täynnä. Olen hyväksynyt sen, että vartaloni on jatkuvasti muuttuva organismi eikä mikään pysyvästi muokattu kokonaisuus, Dunham on sanonut.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat