Megan Fox ei ole koskaan rakastanut kehoaan – hänen on vaikeaa nähdä itsensä, kuten muut näkevät

Näyttelijä-malli Megan Fox kärsii dysmorfisen ruumiinkuvan häiriöstä.

Näyttelijä-malli Megan Fox, 37, kertoo avoimesti taistelevansa dysmorfisen ruumiinkuvan häiriön kanssa. Terveyskirjaston mukaan dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä kärsivä henkilö on vakuuttunut oman ulkonäkönsä epämuotoisuudesta, viallisuudesta tai rumuudesta.

Fox on yksi vuoden 2023 Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron neljästä kansikuvatähdestä. Muut tämän vuoden mallit ovat malli Brooks Nader, muusikko Kim Petras ja yhdysvaltalainen kirjailija-yrittäjä ja kokki Martha Stewart.

Kuvia voit selata nuolesta. Megan Fox on kuvissa ensimmäisenä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hänen on vaikeaa nähdä itsensä, kuten fanit hänet näkevät.

– Minulla on dysmorfisen ruumiinkuvan häiriö. En koskaan näe itseäni sellaisena kuin muut ihmiset näkevät minut. Elämässäni ei ole koskaan ollut aikaa, jolloin olisin rakastanut kehoani, ei koskaan, Fox kertoi Sports Illustratedin videolla.

Pienenä Foxilla oli pakkomielle siitä, miltä hänen tulisi näyttää.

– Miksi minulla on ollut tietoisuus kehosta jo niin nuorena? En ole varma, mutta se ei todellakaan ollut ympäristöön liittyvää, koska kasvoin hyvin uskonnollisessa ympäristössä, jossa kehoja ei edes tiedostettu. Luulen, että itseni rakastamisen matka on loputon, Fox kertoi.

Hän koki myös Sporst Illustratedin kuvauksista paljon paineita. Hänellä oli mielessään tavoite, joka hänen täytyi saavuttaa, mutta jää nähtäväksi, toteutuiko se.

– Eniten haluan ihmisten tietävän, että olen aito sielu, joka toivoo vain kuuluvansa johonkin, eikä aina vain tuntea elävänsä väärinymmärrettynä ulkopuolisena, Fox kertoi.

Fox on kihloissa muusikko Machine Gun Kellyn, 33, kanssa, mutta parin suhteessa on kerrottu olevan ryppyjä.

Lähde: InStyle

Lue myös:

    Uusimmat