Gwyneth Paltrow myöntää – yhteisvanhemmuus ex-miehen Chris Martinin kanssa rakoilee välillä: "Se ei ole niin hyvää, miltä näyttää"

Näyttelijä Gwyneth Paltrow kertoo avoimesti erostaan ja yhteishuoltajuudesta YouTube-videolla.

Hollywood-tähti  Gwyneth Paltrow  erosi ex-miehestään Coldplay-laulaja Chris Martinista vuonna 2016 12 avioliittovuoden jälkeen. Ex-parilla on kaksi teini-ikäistä lasta. Paltrow on saanut eronsa jälkeen paljon huomiota kertoessaan hänen ja ex-miehensä loisteliaista väleistä.

Paltrow meni syksyllä 2018 naimisiin Glee-sarjan luoneen Brad Falchukin kanssa. Kaksikon häämatka sai aikaan mediakohun, sillä se poikkesi hieman perinteisestä. Pariskunnalla oli lomallaan mukana molempien lapset aiemmista liitoista sekä Paltrown ex-mies Martin.

Nyt näyttelijä kertoo  Drew Barrymoren  keskusteluohjelmassa, ettei ex-parin välit ole aina niin ruusuisia kuin mitä annetaan ymmärtää. Hän kertoo olevansa aina kuitenkin yhtä suurta perhettä ex-miehensä kanssa.

– Lopetat avioliiton, mutta olette silti perhettä. Se on miten se tulee olemaan aina. Joinain päivinä se ei ole niin hyvää kuin miltä näyttää. Meillä on myös hyviä ja huonoja päiviä, Paltrow kommentoi.

Paltrow kertoo saaneensa ex-miehensä kanssa avioeron alussa apua lääkäriltä, joka neuvoi, miten avioero lasten suhteen kuuluisi hoitaa. Ex-pari sitoutui noudattamaan ohjeita tarkkaan.

– Chris ja minä sitouduimme siihen, että laitamme lapset ensisijalle. Se on vaikeampaa kuin miltä näyttää. On päiviä, jolloin et halua olla henkilön kanssa, josta olet eroamassa, mutta jos olet sitoutunut perheillallisiin, niin teet sen.

Paltrow on näyttänyt esimerkkiä modernista parisuhteesta myös eron jälkeen. Hän asuu nykyisen miehensä kanssa yhdessä vain neljänä päivänä viikossa.

– Kaikki naimisissa olevat ystäväni sanovat, että elämäntapamme kuulostaa ideaaliselta ja meidän ei tulisi muuttaa mitään, elokuvatähti kertoo aiemmin lehtihaastattelussa.

Hollywood-tähdellä on oma ohjaaja, joka auttaa häntä järjestelemään elämäänsä. Asumisjärjestely tuo parin elämään vaihtelevuutta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja