Gwyneth Paltrow antoi 14-vuotiaalle pojalleen hämmentävän lahjan: "Hommasin Mosekselle tissipalapelin"

Gwyneth Paltrow on innostunut lautapeleistä ja vetänyt jälkikasvunsa mukaan harrastuksen pariin.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Gwyneth Paltrow, 47, on innostunut lautapeleistä koronapandemian aikana. Hiljattain näyttelijä paljasti antaneensa 14-vuotiaalle Moses-pojalleen astetta erikoisemman palapelin. 

Paltrow antoi pojalleen 450 osaa sisältävän palapelin, joka on vesivärimaalaus erilaisista rinnoista. 

– Meillä on kotona pelattu paljon Trivial Pursuitia. Ja hommasin Mosekselle tissipalapelin huvin vuoksi. 

Paltrow'lla on kaksi lasta entisen aviomiehensä, Coldplay-yhtyeen nokkamiehen Chris Martinin kanssa. Moseksen lisäksi parilla on 16-vuotias Apple-tytär. 

Moses itse kertoi hiljattain kuinka hän itse on pärjäillyt koronapandemian aikana, kun hän päätyi mukaan äitinsä videopuheluhaastatteluun The Tonight Show with Jimmy Fallon -ohjelmassa. 

– Teen kaiken mitä voin, yritän pysytellä iloisena ja en tiedä, löytää vaan kaikkea viihdyttävää tekemistä. Tykkään tosi paljon musiikista, tykkään soittaa tosi paljon. Ja sanoisin että soitan kitaraa eniten. Hetken aikaa se juttu oli piano, mutta sitten aloitin kitaratunnit uudestaan, Moses Martin kertoi tuolloin haastattelussa. 

Paltrow'lla ja hänen teini-ikäisellä pojallaan on varsin läheinen suhde, ja ylpeä äiti onkin ylistänyt poikaansa usein sosiaalisessa mediassaan. Paltrow kertoi myös helmikuussa antamassaan haastattelussa, että hänen poikansa on osoittanut yllättäen olevansa ylpeä sellaisista Paltrow´n teoista, jotka saattaisivat usean teini-ikäisen mielestä tuntua nololta. 

– Hän sanoi minulle eräänä päivänä, että "Ensin ajattelin, että se on aika noloa, että nettisivuillasi on vibraattoreita, mutta nyt se on mielestäni hieno asia! Äiti olet feministi, olet kovis!". Vastasin, että kiitos, Paltrow muisteli Jimmy Kimmelin haastattelussa. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja