Mainos

GSM Suomi löysi pelastajan

GSM Suomen matkapuhelinliittymien yhteydet toimivat jatkossakin. Dicame Oy sopinut GSM Suomen liiketoiminnan ostamisesta. Samalla DNA ja Dicame Oy allekirjoittivat verkonvuokraussopimuksen.

GSM Suomen matkapuhelinliittymät ovat toimineet pääosin DNA:n verkossa. DNA purki sopimusrikkomuksen vuoksi verkonvuokraussopimuksensa GSM Suomen kanssa ja liittymät olisivat lakanneet toimimasta ensi tiistaina.

Liittymäpalvelusopimukset ja palvelut jatkuvat nyt keskeytyksettä. Dicamen mukaan asiakkaiden ei tarvitse ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin palvelunsa jatkuvuuden osalta.

Dicame Oy:n omistaa Pohjois-Hämeen Puhelin Oy, Ikaalisten-Parkanon Puhelin Osakeyhtiö, Telekarelia Oy ja Pohjanmaan Puhelin Oy sekä toimiva johto.

Vuonna 2007 toimintansa aloittanut GSM Suomi on yksi Suomen pienimmistä teleoperaattoreista. Yhtiöllä oli vajaa vuosi sitten oman ilmoituksensa mukaan parikymmentätuhatta liittymäasiakasta. Yritysasiakkaita se kertoi tuolloin olevan vajaat 4 000. Työntekijöitä yrityksellä on noin 160.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.