Graafin siskoista tuttu Magdalena paikalla Tukholman iskussa – pelasti poikansa täpärästi kuorma-auton alta

Kuorma-auto ajoi keskelle väkijoukkoa Tukholman Drottninggatanilla perjantaina 7. huhtikuuta. Iskussa kuoli neljä ihmistä.

Laulaja Magdalena Graaf, 41, oli paikalla kahden poikansa kanssa, kun kuorma-auto ajoi väkijoukkoon. Hän kirjoittaa kokemuksestaan blogissaan.

Graaf kertoo nähneensä kuorma-auton ajavan hitaasti kävelykadulla. Pian hänen hälytyskellonsa alkoivat soida. Graafin poika Tristan kysyi äidiltään, voiko tuo olla vaarallista, johon Graaf vastasi, että näinä aikoina ei voi tietää. 

Yhtäkkiä perhe kuuli valtavan pamauksen ja näki kuorma-auton ajavan suoraan kohti. Graaf uskoo, että ilman pelkoa iskusta hän ei olisi tajunnut pelastaa poikiaan kuorma-auton alta.

– Jos emme olisi nähneet kuorma-autoa aiemmin ja ajatelleet katastrofia, en olisi ikimaailmassa tajunnut reagoida niin nopeasti.

– Onneksi Charliella oli korvatulehdus. Normaalisti hän olisi juoksennellut ympäriinsä ja leikkinyt. Nyt hän käveli puolikuntoisena vierelläni ja sain vedettyä hänet turvaan, Graaf kirjoittaa. 

Graaf kertoo olevansa erittäin ahdistunut tapahtuneesta. Hän toivoo, että voisi pian palata töihin ja saavansa sitä kautta muuta ajateltavaa. 

– En voi lainkaan hyvin. En voi nousta sängystä, haluan vain nukkua, hän kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat