Gordon Ramsay paljastaa kuumottavimman asiakkaan, jolle hän on kokannut: "Minä todella p*skoin alleni"

Gordon Ramsay maistoi Huomenta Suomessa suomalaista perinneruokaa ja pöyristyi 5:04
Gordon Ramsay maistoi Huomenta Suomessa suomalaista perinneruokaa ja pöyristyi

Eräs asiakas sai kovasta kuorestaan tunnetun huippukokki Gordon Ramsayn polvet tutisemaan.

Julkkiskokki Gordon Ramsay paljasti laulaja Kelly Clarksonin emännöimässä The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmassa Venäjän presidentti Vladimir Putinin olevan kuumottavin asiakas, jolle hän on koskaan kokannut.

Ramsay kertoi kokanneensa Putinille ja Iso-Britannian ex-pääministeri Tony Blairille Lontoon Downing Streetillä sijaitsevassa pääministerin virka-asunnossa vuonna 2000.

Rääväsuinen huippukokki kertoi olleensa kauhuissaan, että presidentti Putin saisi ruokamyrkytyksen hänen valmistamastaan ruoasta.

– Muistan, kun minut kutsuttiin Downing Streetille kokkaamaan Tony Blairille ja presidentti Putinille. Minä todella p*skoin alleni, Ramsay kertoi ohjelmassa.

Hän kertoi ajatelleensa, mitä tapahtuisi, jos kaksikko saisi ruokamyrkytyksen hänen sapuskoistaan, ja kuinka paljon hän saisi lokaa niskaansa, jos näin kävisi.

Ramsay kertoi Clarksonille olleensa yllättynyt pääministerin virka-asunnon tilan ja keittiövälineiden puutteesta. Hänen täytyi ottaa mukaansa omat pannut ja kattilat.

– Se oli aivan poikkeuksellinen kokemus. Seisoin heidän välissään tervehtimässä heitä, ja he kyselivät minulta englantilaisesta parsasta, ja ajattelin, että "viekää minut helvettiin täältä, olen valmis", Ramsay muisteli nauraen.

Ramsay kertoi samaisessa keskusteluohjelmassa myös muun muassa siitä, miten hän oli ujuttanut itsensä tyttärensä Meganin ja tämän poikaystävän treffeille.

Ramsay on tullut tutuksi muun muassa televisio-ohjelmista Hell's Kitchen, Ramsay's Kitchen Nightmares ja Gordon Ramsay’s F Word.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat