Googlen tulevat Pixel-puhelimet julkistettaneen jälleen 4. lokakuuta – jos on uskominen yhteistyötarjousta tubettajille

Google tulee julkistamaan uudet Pixel 3 ja Pixel 3 XL -älypuhelimensa tänäkin vuonna näillä näkymin 4. lokakuuta. Tulevien Pixel-puhelinten edeltäjät on kahtena edellisenä vuotena julkistettu juuri samana päivämääränä.

Nyt samasta päivämäärästä 4. lokakuuta julkistuspäivänä vihjaa ilmeisesti Googlen itsensä tubettajille tarjoama yhteistyökampanja Kanadassa YouTuben Famebit-alustan kautta. Päivämäärän tässä yhteydessä huomasi ensimmäisenä YouTube-kanava This is Tech Today.

Uusien Pixel-puhelinten lisäksi Google voi julkistaa samassa tilaisuudessa muitakin uutuuslaitteita, esimerkiksi päivitetyn Pixelbook-läppärin sekä esimerkiksi uusia Google Home -älykaiuttimia.

Pixel 3:sta ja Pixel 3 XL:stä tiedetään jo paljastusten ja vuotojen perusteella kohtuullisen paljon.

Suurempi Pixel 3 XL on nähty jo useampaan otteeseen live-vuotokuvissakin, niin tummana kuin valkoisena väriversiona. Se on saamassa etupuolen melko laajasti kattavan näytön, jossa on kuitenkin merkittävän kokoinen lovi yläreunan keskellä sekä edelleen myös suhteellisen korkea alareunus.

Pixel 3 XL on takaa lasipintainen ja sen odotetaan tukevan langatonta latausta. Takapinnassa yläosa on kiiltävää alapuoliskon ollessa mattapintaista, mutta kyse on kuitenkin kokonaisuudessaan yhtenäisestä lasista.

Näytön kooltaan noin 6,2-tuumaisen ja 19:9-kuvasuhteen Pixel 3 XL:n sekä pienemmän noin 5,4 tuuman 18:9-kuvasuhteen näytöllä varustetun Pixel 3:n odotetaan olevan kameroiltaan yhteneväisiä. Edessä kameroita tulee olemaan uutuutena kaksi ja takana edelleen vain yksi. Lisäksi mukana ovat säilymässä eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet.

Aiemmat raportit ovat kertoneet, että molemmat Googlen kehityksessä olevista uusista huippupuhelimista tulevat yllätyksettömästi perustumaan Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiirille. RAM-muistia Pixel 3 -puhelimiin odotetaan vähintään 4 gigatavua ja tallennusmuistivaihtoehtoja odotetaan olevan ainakin 64 ja 128 gigatavua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja