Bloomberg raportoi: Google julkistaa uudet puhelimensa 9. lokakuuta

Google tulee julkistamaan uudet huhuissa Pixel 3:na ja Pixel 3 XL:nä tunnetut puhelimet lokakuun alkupuolella.

Bloombergin raportin mukaan suunniteltu tarkka päivämäärä on 9. lokakuuta ja julkistustilaisuus tullaan järjestämään New Yorkissa. Bloomberg kertoi tulevien Google-puhelinten julkistusajankohdasta osana laajempaa katsausta Applen uusista iPhone-malleista. Applen odotetaan julkistavan iPhonensa syyskuussa. Todennäköisenä ajankohtana on jo jonkin aikaa pidetty syyskuun 12. päivää. Google-puhelimet ovat tulossa näin ollen noin kuukautta myöhemmin.

Pixel 3 XL tulee olemaan varustettu kookkaalla näytöllä, jonka yläreunassa kulmikas ja verrattain korkea lovi, joka sisältää muun muassa kaksi etukameraa. Yläreunan loven lisäksi näytön alapuolella on myös merkittävä reunus, jonka alueella sijaitsee toinen laitteen stereokaiuttimista.

Takana Pixel 3 XL:ssä on vain yksi kamera – tarkkuudeltaan tutut 12,2 megapikseliä. Lisäksi tuttua on myös kaksivärinen pinta. Teknisesti Pixel 3 XL:n ominaisuuksiin kuuluu muun muassa Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri ja 3 430 milliampeeritunnin akku. Kahta etukameraa hyödynnetään muun muassa paremmissa selfie-kuvissa, joita Google kutsuu Super Selfieiksi. Takaa Pixel 3 XL on lasipintainen, ja puhelin tukee myös langatonta latausta.

Pixel 3 XL:n rinnalla Googlen odotetaan julkistavan myös pienemmän Pixel 3:n, jossa ei ole lovinäyttöä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja