Kuvavuoto: Googlen tuleva Pixel 3 XL -huippupuhelin valkoisena värivaihtoehtona

Googlen tuleva Pixel 3 XL -huippupuhelin on vuotanut verkkoon valkoisena väriversiona uusissa kuvissa.

Edestä valkoinenkin väriversio on musta. Uusissakin kuvissa nähty puhelin on myös EVT-vaiheen (Engineering Validation Test) prototyyppi. Kuvien julkaisijan mukaan puhelin ei käynnisty, koska se on estetty Googlen toimesta.

Pixel 3 XL on nähty aiemminkin live-vuotokuvissa, tuolloin tummana väriversiona. Se on saamassa näissä uusissa kuvissa selvästi näkyvän etupuolen melko laajasti kattavan näytön, jossa on kuitenkin merkittävän kokoinen lovi yläreunan keskellä sekä edelleen myös suhteellisen korkea alareunus. Pixel 3 XL on takaa lasipintainen ja sen odotetaan tukevan langatonta latausta.

Takapinnassa yläosa on kiiltävää alapuoliskon ollessa mattapintaista, mutta kyse on kuitenkin kokonaisuudessaan yhtenäisestä lasista.

Näytön kooltaan noin 6,2-tuumaisen ja 19:9-kuvasuhteen Pixel 3 XL:n sekä pienemmän noin 5,4 tuuman 18:9-kuvasuhteen näytöllä varustetun Pixel 3:n odotetaan olevan kameroiltaan yhteneväisiä. Edessä kameroita tulee olemaan kaksi ja takana edelleen vain yksi. Lisäksi mukana ovat säilymässä eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet.

Aiemmat raportit ovat kertoneet, että molemmat Googlen kehityksessä olevista uusista huippupuhelimista tulevat yllätyksettömästi perustumaan Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiirille. RAM-muistia Pixel 3 -puhelimiin odotetaan vähintään 4 gigatavua ja tallennusmuistivaihtoehtoja odotetaan olevan ainakin 64 ja 128 gigatavua.

Yksityiskohtainen aikataulu julkistuksen ja myyntiintulon osalta on vielä avoinna. Parina viime vuotena Google on esitellyt uudet laitteensa lokakuun alkupäivinä, mutta raportit ovat vihjanneet tänä vuonna aikataulun olevan mahdollisesti varhaisempi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja