Googlen Inbox-sähköpostisovelluksen loppu koittaa myös 2. huhtikuuta

Google on kertonut lisää Inbox-sähköpostipalvelunsa alasajosta. Palvelu suljetaan lopullisesti tiistaina 2. huhtikuuta.

Google kertoi jo aiemmin sulkevansa Inbox-sähköpostipalvelunsa piakkoin, mutta sittemmin tarkka ajankohta on täsmentynyt. Maaliskuun lopusta on siirrytty huhtikuun alkuun, ja 2. huhtikuuta Inbox siirtyy ajasta ikuisuuteen samaan aikaan Google+:n kanssa. Kevät on muutenkin palveluiden lopettamisen aikaa, sillä myös muita Googlen palveluita lakkautetaan lyhyen ajan sisällä.

Vuonna 2014 avattu, monenlaisia kustomointimahdollisuuksia sisältävä Inbox on Googlen luoma vaihtoehtoinen väylä Gmail-sähköpostin käyttämiseen. Palvelu on mahdollistanut muun muassa viestien helpon luokittelun aihepiirin mukaan sekä sähköpostien ”torkuttamisen”. Googlen mukaan joitakin Inboxin ominaisuuksia lisätään tulevaisuudessa osaksi Gmail-sovellusta.

Kuten Google+, jonka julkaisut aiotaan säilöä tulevaisuuden varalle, myös Inbox onnistui keräämään uskollisen käyttäjäkunnan, mutta valtavirran suosikiksi se ei milloinkaan kyennyt nousemaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja