Googlelta uusi podcast-sovellus Androidille

Google on julkaissut uuden Google Podcasts -sovelluksen, jonka kautta on helppo kuunnella itselle mieleisiä podcasteja. Sovelluksen kautta löytää niin suomalaisia kuin ulkomaalaisia podcasteja.

Google Podcasts, suomeksi Podcastit, on hyvin yksinkertainen sovellus ja sieltä löytää paljon eri podcasteja. Sen kautta voi myös tilata oma suosikkipodcastit. Palvelun kautta voi löytää esimerkiksi Yle Areenaan tulevat Politiikkaradio- ja Luontoilta-podcastit sekä monet muut. Podcastit ovat lajiteltu eri aihealueisiin.

Podcastit-sovelluksen tuotepäällikkö Zack Reneau-Wedeen uskoo sovelluksen kasvattavan podcastien kuuntelumääriä paljon. ”Kasvunvaraa podcastien kuuntelussa on vielä paljon. Nyt kun teimme Androidille natiivisovelluksen, se voi jopa kaksinkertaistaa podcastien kuuntelijoiden määrän”, Reneau-Wedeen sanoi The Vergelle.

Uusi sovellus on ulkoisesti melko samanlainen kuin monet muut podcastien kuunteluun tarkoitetut sovellukse. Sen kautta voi etsiä podcasteja, kuunnella niitä ja ladata niitä offline-kuuntelua varten. Googlen mukaan tällä hetkellä saatavilla on yli kaksi miljoonaa podcastia.

Google Podcasts -sovelluksen voi ladata Android-laitteelle Googlen Play-kaupasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja