Google toi uuden palvelun myös Suomeen – mahdollistaa lasten laitteiden hallinnan

Google on kaikessa hiljaisuudessa tuonut kätevän Family Link -palvelunsa saataville uusissa maissa, myös täällä Suomessa. Palvelu mahdollistaa muun muassa ruutuajan rajoittamisen lapsilta sekä heidän älylaitteidensa hallinnan.

Family Link -sovelluksen avulla vanhemmat voivat luoda lapsilleen omat Google-tilit. Niiden avulla on mahdollista kontrolloida lapsille saatavilla olevia sovelluksia sekä pitää silmällä jälkikasvunsa ruutuaikaa. Niin ikään halukkaat voivat asettaa jokaiselle älylaitteelle oman nukkumaanmenoajan, jonka koittaessa älylaite sammuu automaattisesti eikä aukea ennen kuin vanhempien asettamana aikana.

Googlen palvelu tekee vanhemmille huomattavasti helpommaksi seurata lastensa älypuhelimen käyttöä sekä sitä, mitä he kännyköillään tekevät. Sovelluksen käyttöönottoa harkitsevien kannattaa huomioida, että vaikka Family Link kykeneekin seuraamaan useimpien sovellusten käyttöä, jäävät laitteen musiikkisoitin sekä tekstiviestisovellus sen tutkan kantaman ulkopuolelle.

Googlen Family Link -sovellus palveluineen on nyt käytettävissä ilmaiseksi myös Suomessa sekä suurimmassa osassa Euroopan Unionia. Sovellus on ladattavissa Play-kaupasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja