Google Play palkitsee parhaat sovellukset – katso ehdokkaat

Google nostaa jälleen esiin sovelluskauppansa parhaimmistoa. Yhtiö jakaa erityisiä tunnustuksia laadukkaimmille peleille ja sovelluksille toukokuussa. 50 ehdokasta on kuitenkin jo valittu ja nähtävillä yhtenä kätevänä kokoelmana.

Google on luonut laadukkaiden sovellusten palkitsemiseksi uuden ohjelman. Yhtiön mukaan Google Play Awards palkitsee Android-sovelluskaupan parhaimpia, laadukkaimpia, innovatiivisimpia ja taiteellisimpia sovelluksia.

Palkintokategorioita on kymmenen ja jokaiseen on valittu viisi ehdokasta. Kilpalajeihin kuuluvat muun muassa merkittävin indie-peli, parhaiten koko perheelle sopiva sovellus ja innovatiivisin peli tai sovellus. Lisäksi Google valitsee yleisellä tasolla parhaan pelin ja parhaan sovelluksen. Kaikki kategoriat ja ehdokkaat löydät artikkelin lopusta.

Voittajat selviävät palkintoseremoniassa, joka järjestetään 19. toukokuuta osana Google I/O 2016 -konferenssia. Sitä odotellessa kaikki ehdokaspelit ja -sovellukset on kerätty yhteen kätevään kokoelmaan Google Play- kaupassa. Mukana on monia tuttuja tapauksia, kuten Supercellin Clash Royale, tarinavetoinen Minecraft: Story Mode, kauniiksi taiteiltu Alto’s Adventure ja taskuhirviöteemaista pulmailua tarjoileva Pokémon Shuffle.

Lue myös:

    Uusimmat