Urheilumaailman hämmästyttävä kirous nurin? 51-vuotiaalla tähtipelaajalla nyt huima etu puolellaan: "Kenttä on takapihallani"

1:25
Draivitaidetta Phil Mickelsonin tyyliin! Tähtipelaajan 323-metrinen avauslyönti kolahti lippuun PGA-kisassa syksyllä 2019.

Golflegenda Phil Mickelson pääsee jahtaamaan häneltä uupuvaa U.S. Open -titteliä erittäin tutussa ympäristössä, kun kisa käydään torstaista sunnuntaihin Torrey Pinesin kentällä San Diegon liepeillä. 

Mickelson, joka täytti 51 vuotta keskiviikkona, on kotoisin San Diegosta. Hän vietti nuoruudessaan lukemattomia tunteja Torrey Pinesin kentällä. 

Pääkuvan video: Draivitaidetta Phil Mickelsonin tyyliin! Tähtipelaajan 323-metrinen avauslyönti kolahti lippuun PGA-kisassa syksyllä 2019. 

Mickelson otti uransa kuudennen major-voiton PGA Championshipissa viime kuussa. Neljän majorin suorasta uupuu vielä yksi – U.S. Open, joka on ollut Mickelsonille kuin kirous, sillä yhdysvaltalainen on sijoittunut siinä toiseksi ennätykselliset kuusi kertaa. 

– Tämä on uniikki mahdollisuus, sillä en ole voittanut vielä U.S. Openia. Se (kenttä) on takapihallani. Minulla on mahdollisuus valmistautua huolella, ja halusin tehdä työni kunnolla. Olen siis sulkenut ulkopuolelle kaiken hälyn. Olen sulkenut puhelimeni, Mickeson kommentoi turnauksen alla. 

Tyynenmeren rannalla sijaitseva kenttä oli U.S. Openin pelipaikkana myös vuonna 2008. Tuolloin vakavan jalkavamman kanssa pelannut Tiger Woods kukisti Rocco Mediaten uusinterei'illä.

– Se on ollut minulle erityinen paikka kasvaa ja pelata kouluaikojen otteluita. Se on muuttunut paljon vuosien myötä, mutta se on edelleen erityinen ja ilmiömäisessä kunnossa oleva kenttä, Mickelson kehuu. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Hän on voittanut Torrey Pinesissa PGA-kisan vuosina 1993, 2000 ja 2001.

U.S. Open siihen jatkoksi?

– Tämä on merkittävä juttu. On turhauttavaa, jos pelaat hyvällä tasolla, mutta et saa tuloksia. Silloin on vaikea pysyä kärsivällisenä. Mutta kun pelaat hyvin ja kaikki loksahtaa kohdalleen täydellisellä hetkellä, kuten minulla PGA Championshipissa, se on jännittävää, Mickelson summaa. 

U.S. Openin mestaruutta puolustaa yhdysvaltalainen Bryson DeChambeau. Turnaus alkaa torstaina ja päättyy Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja