Gladiaattorit-tähdeltä tunteikas paljastus: "Nyt ollaan näin onnellisessa asemassa"

Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu Luukas Lindeman kertoo Instagram-tilillään odottavansa esikoistaan puolisonsa kanssa. 

Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu Luukas "Soturi" Lindeman julkaisi Instagram-tilillään tunteikkaan päivityksen, jonka ohessa julkaisemassaan tekstissä hän kertoo odottavansa puolisonsa kanssa vauvaa.

– Tänään juhlistamme kahta asiaa: meidän 7-vuotispäiväämme ja meidän ihanaa vauvaamme, jonka luoja on meille suonut, Lindeman  kirjoittaa.

– Kiitos näistä vauhdikkaista vuosista, joihin mahtuu paljon ylä- ja alamäkiä mutta kaikesta ollaan selvitty yhdessä ja nyt ollaan näin onnellisessa asemassa! hän jatkaa.

Julkaisemassaan kuvassa Soturi pullistaa vatsaansa ja vitsailee, että jouluun mennessä hänen puolisonsa vatsa on vielä pyöreämpi.

– Zenan on tarkoitus kiriä pullistamani vatsa joulukuuhun mennessä, Lindeman vitsailee.

1990-luvulla supersuosion saanut Gladiaattorit teki paluun MTV3-kanavalle entistä näyttävämpänä ja vauhdikkaampana, kun urheilulliset kilpailijat ottivat mittaa itsestään entistä kovapintaisempia gladiaattoreita vastaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja