Mainos

Girls-sarjan tähti julkaisi hätkähdyttävän kuvaparin: "Muistan kaiken sen tuskan, joka siihen johti"

Lena Dunham julkaisi kuvaparin, jonka toisessa kuvassa hän painaa noin 62 kilogrammaa ja toisessa noin kymmenen kiloa enemmän. Hän kertoo olevansa toisessa kuvassa onnellisempi.

Girls-tv-sarjan luojana ja pääosan esittäjänä tunnettu näyttelijä ja käsikirjoittaja Lena Dunham, 32, julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin itsestään.

– Vasemmanpuoleisessa kuvassa (muutaman vuoden takaa) painan noin 62 kiloa. Sain jatkuvasti kehuja miehiltä, olin lehden kannessa ja kerroin lehdessä toimivista dieeteistä, Dunham kirjoittaa.

Hän toteaa sairastaneensa tuossa vaiheessa henkisesti että fyysisesti paljon.

– Oikeanpuoleisessa kuvassa (muutamien päivien takaa) painan noin 73 kiloa. Olen onnellinen, iloinen ja vapaa. Saan kohteliaisuuksia vain ihmisiltä, joilla on minulle merkitystä. Syön vapaasti ja terveellisesti. Saan voimaa koirien nostelemisesta ja ihmisten mielialojen parantamisesta, Dunham kirjoittaa.

– Jopa minun kaltaiseni kehopositiivisuuden puolestapuhuja katsoo välillä vasemmanpuoleista kuvaa kaihoten. Mutta sitten muistan sen kaiken tuskan, mikä siihen tilanteeseen johti.

Dunhamin kuvapäivityksestä on tykätty lähes 440 000 kertaa.

Postauksen kommenteissa Dunhamia hehkutetaan varauksetta.

– Tämä on upeaa ja inspiroivaa! toteaa yksi kommentoija.

– Näytät mahtavalta! kommentoi toinen.

– Näytät oikeanpuoleisessa kuvassa aidosti onnelliselta! Olet upea roolimalli, komenteissa suitsutetaan.

Lena Dunham palkittiin luomansa Girls-sarjan pääroolista parhaan naispääosan Golden Globe -palkinnolla vuonna 2013. Samana vuonna sarja palkittiin parhaana musikaali- tai komediasarjana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.