Lena Dunhamia käytettiin esimerkkinä laihdutusartikkelissa – tähti purkaa raivoaan somessa

Girls-sarjan luoja Lena Dunham on herättänyt runsaasti huomiota hoikistuneella kropallaan. Huomio ei kuitenkaan ole tähdelle erityisen mieluista.

Näyttelijä ja käsikirjoittaja Lena Dunham on kääntänyt katseet punaisella matolla kuluneen kevään aikana muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi. Dunham on hoikistunut huomattavasti ja hän on kertonut panostavansa terveelliseen ruokavalioon ja treenaamiseen saadakseen sairastamansa endometrioosin kuriin.

Dunham julkaisi Instagramissa kuvan lehden kannesta, jossa on hänen kuvansa. Kuvan ohessa on otsikko tähtien laihdutusvinkeistä ja lupaus siitä, että myös Dunham kertoo artikkeleissa, mikä häntä motivoi paidonpudotuksessa.

Kuvan yhteydessä Dunham kirjoittaa pisteliääseen sävyyn 20 ”laihdutusvinkkiä”. Vinkkien joukosta löytyy muun muassa ahdistuneisuushäiriö, vaalitulos, joka paljastaa amerikkalaisen misogynian syvyydet ja se, että tajuaa, etteivät supersankarit ole oikeita. Viimeisessä vinkissä hän purkaa raivoaan lehteä kohtaan.

– Minulla ei ole vinkkejä, en ole antanut vinkkejä, enkä halua olla tässä kannessa. Tämä on juuri sitä, minkä kanssa on kamppaillut koko urani ajan, enkä todellakaan ota tätä kohteliaisuutena, koska ei se ole mikään saavutus! Dunham jyrähtää.

Dunham tunnetaan parhaiten Girls-sarjasta, jossa hän näyttelee pääroolia. Dunham on saanut sarjasta kahdeksan Emmy-ehdokkuutta käsikirjoittajana, ohjaajana, näyttelijänä ja tuottajana.

Lue myös:

    Uusimmat