George Michaelin perhe katkaisee villeiltä huhuilta siivet: Kuolemaan ei liity mitään epätavallista

George Michaelin perhe on julkaissut koskettavan lausunnon. 

George Michaelin perhe julkaisi tiistaina lausunnon, jossa he kumoavat kaikki vellovat huhut, joiden mukaan tähden kuolema olisi sattunut epäselvissä olosuhteissa. Perhe kiittelee vuolaasti kaikesta saamastaan tuesta ja siitä, kuinka paljon tähden kuolema on liikuttanut ympäri maailmaa.

– Perhe ja Georgen lähimmät ystävät ovat olleet todella otettuja kaikesta rakkaudesta, jota on tullut todella paljon hänen poismenonsa jälkeen. Georgelle musiikki, perhe, ystävät ja fanit olivat kaikki kaikessa. Siitä syystä kaikki nämä ystävälliset sanat, joita hänestä on sanottu ja jokainen hänen kappaleensa, joka on soitettu, on ollut paras mahdollinen kunnianosoitus Georgelle, lausunnossa kerrotaan.

George Michael menehtyi 53-vuotiaana kotonaan joulupäivänä. Hänen kumppaninsa Fadi Fawas löysi tähden kuolleena. Tähden tiedottaja ilmoitti perheen lausunnon yhteydessä, ettei kuolemaan liity mitään epäilyttävää.

– Mitään epäilyttäviä olosuhteita ei ollut. Sydäntemme pohjasta kiitämme teitä, jotka olette päättäneet juhlistaa hänen elämäänsä tänä vaikeana aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat