Game of Thrones -tähti uudisti hiustyylinsä – inspiraationa Brad Pitt

Game of Thrones -näyttelijä Emilia Clarke lyhensi hiuksiaan.

Khaleesi-hahmoa Game of Thrones -sarjassa näyttelevä Emilia Clarke esittelee Instagram-tilillään uutta hiustyyliään. Clarke lyhensi hiuksiaan huomattavasti ja rokkaa nyt pixie-nimellä tunnettua hiustyyliä.

Uuden tyylinsä inspiraatioksi Clarke nimesi Brad Pittin ja Gwyneth Paltrown hiustyylit 90-luvulla, kun näyttelijäkaksikko oli yhdessä

– Minä: "Ajattelen sitä, kun Gwyntehilla ja Bradilla oli sama hiustyyli". Jenny Cho: "Hoituu", Clarke kirjoitti julkaisuun vuoropuhelusta kampaajansa kanssa.

Pitt ja Paltrow tapasivat David Fincherin ohjaaman Se7en-trillerin kuvauksissa. Kaksikko seurusteli noin kolmen vuoden ajan ja he olivat lyhyesti naimisissa. Yhdessä vaiheessa molemmilla oli lyhyet vaaleat hiukset, jotka muistuttivat paljon Clarken uutta tyyliä.

Clarke on näytellyt Game of Thrones -sarjassa sen alusta asti. Hän on mukana sarjan viimeisellä, kahdeksannella kaudella, jonka kuvaukset päättyivät kesällä. Lisäksi Clarke on nähty isoissa rooleissa Solo: A Star Wars Story ja Terminator 5 -elokuvissa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat