Game of Thrones -tähti toivoo fanien arvioivan sarjan kohutun päätösjakson uudelleen: "Emme voineet voittaa"

2:15
Tältä näyttää Game of Thrones -henkinen erämaahotelli.

Game of Thrones -sarjan näyttelijät muistuttavat, että juonikäänteet eivät olisi ikinä voineet tyydyttää kaikkia faneja.

Game of Thrones -sarjassa Samwell Tarlya näytellyt John Bradley toivoo faneilta hieman ymmärrystä sarjan päätökselle. 

Sarjan finaalijakso näytettiin keväällä 2019 ja pettyneet fanit eivät säästelleet sanojaan kuvaillessaan pettymystään loppuratkaisuista. 

Bradleyn mukaan osa sarjan faneista oli niin kiinni sarjassa, etteivät he olisi olleet tyytyväisiä huolimatta siitä, millainen finaalijakson lopputulema olisi ollut.

– Oli hyvin epätodennäköistä, että olisimme ikinä tyydyttäneet kaikkia. Olisimme todennäköisesti tehneet murto-osan ihmisistä onnellisiksi. Vaihtoehtoja oli niin monia ja jos olisimme valinneet minkä tahansa muun, kaikki olisivat olleet tyytymättömiä siihenkin, Bradley pohtii Just For Variety -podcastissa.

– Emme melkeinpä voineet voittaa. Se merkitsi ihmisille melkein liikaa, jotta he olisivat ikinä voineet olla tyytyväisiä, Bradley jatkaa.

Parjatut käsikirjoittajat laativat myös fanien suosikit

Bradley toivoo, että kun sarjan päättymisestä on ehtinyt vierähtää pian jo kolme vuotta, fanit pystyisivät arvioimaan uudelleen päätösjaksoa.

Näyttelijä puolusti myös paljon lokaa niskaansa saaneita sarjan käsikirjoittajia, David Benioffia ja D. B. Weissia.

– He saivat paljon kritiikkiä siitä ja ihmiset kiistivät heidän taitonsa, Bradley kommentoi.

Mies kuitenkin huomauttaa, että samat käsikirjoittajat olivat vastuussa niistä sarjan tapahtumista, joita fanit rakastivat ja jotka olivat fanien mielestä parhaita asioita, mitä he olivat ikinä nähneet. 

– Mitään muistamistasi kohdista ei olisi tapahtunut, jos he eivät olisi olleet johdossa. Joten ehkä he ansaitsevat hieman armoa, Bradley toteaa.

"Se on fiktiota, koittakaa päästä sen yli"

Myös sarjassa Tyrion Lannisteria näytellyt Peter Dinklage on kommentoinut fanien reaktioita Game of Thronesin loppuratkaisuun.

– Jos vetoat kaikkiin, teet jotain väärin. Ja me loukkasimme monia ihmisiä, Dinklage kommentoi The Sunday Timesille.

The New York Timesille antamassaan haastattelussa Dinklage totesi, että fanit olisivat halunneet, että kauniit ihmiset olisivat ratsastaneet yhdessä auringonlaskuun.

– Se on muuten fiktiota. Siinä on lohikäärmeitä. Koittakaa päästä sen yli.


Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja