Game of Thrones -tähti joutui kiusalliseen tilanteeseen ensimmäisenä kuvauspäivänä: "Minä vain itkin"

Emilia Clarke joutui hevosen selkään heti ensimmäisenä kuvauspäivänä.

Game of Thrones -tähti Emilia Clarke valmistautuu hyvästelemään Daenerys Targaryenin roolinsa. Sarjan kahdeksas ja viimeinen kausi saa ensi-iltansa 15. huhtikuuta.

Clarke muistelee matkaansa huippusuositussa sarjassa HBO:n uudessa videosarjassa. Hän paljastaa, etteivät kuvaukset alkaneet hänen osaltaan erityisen hyvin.

– Jestas, tämä on ensimmäinen työni! Tämä on ensimmäinen juttu, jonka olen koskaan tehnyt, ja he laittoivat minut hevosen selkään, hän päivittelee.

Clarke kertoo yrittäneensä roikkua hevosen selässä vesisateessa, mutta joutui lopulta luovuttamaan.

– Muistan huutaneeni, että lopettakaa kuvaaminen. Ajattelin, että okei, kaikki on hyvin. Käännyin, ja koko kuvausryhmä oli siinä, ja minä vain itkin. Se oli ensimmäinen päiväni Game of Thronesissa.

Kuvausten edetessä työskentely muuttui helpommaksi. Clarke kertoo sarjan tekemisen antaneen hänelle enemmän jännittäviä, kylmiä väreitä aiheuttavia ja riemukkaita hetkiä kuin mikään muu.

– Se on se juttu Danyssa. Joka kaudella hän muuttuu paremmaksi. Jokaisella kaudella on jotain suurempaa ja parempaa kuin edellisellä kaudella.

Clarke herkistyy haastattelussa kertoessaan, miten sarja on muuttanut häntä.

– Tämä ohjelma on vapauttanut minut. Se on kirjaimellisesti antanut minulle vapauteni ihmisenä, näyttelijänä ja naisena.

Game of Thronesin 8. tuotantokausi C Morella 15. huhtikuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat