Game of Thrones -sarjan 8. tuotantokaudesta tihkuu tietoa! Mukana historian pisin taistelukohtaus

People-lehden toimittaja vieraili sarjan viimeisen tuotantokauden kuvauksissa.

Game of Thrones -sarjan kahdeksas ja viimeinen tuotantokausi lähestyy, ja sarjan fanien mieltä polttaa kysymys – kuka istuu rautavaltaistuimelle?

Sitä emme vielä osaa sanoa, mutta Entertainment Weekly-lehti vieraili sarjan kuvauksissa, paljastaen muutaman yksityiskohdan tulevan tuotantokauden tapahtumista. 

– Näissä jaksoissa on paljon ensimmäisiä kertoja. Luvassa on hauskin kohtaus, jonka olen koskaan kuvannut ohjelmassa sekä liikuttavin ja mukaansatempaavin kohtaus, jonka olen kuvannut, sarjan ohjaaja David Nutter kertoi Entertainment Weeklylle.

– Yhdessä kohtauksessa on niin paljon sarjan päähenkilöitä yhdessä, että se tuntui supersankarielokuvalta

Toivoa ainakin on siis sille, että hahmot lyöttäytyvät yhteen suuremman vaaran lähestyessä. Edelliskaudella nähtiin, kuinka Tyrion Lannister (Peter Dinklage) laittoi hynttyyt yhteen lohikäärmeiden äidin Daenerys Targaryenin (Emilia Clarke) kanssa. Myöhemmin joukkoon liittyi vielä John Snow (Kit Harrington) jonka kanssa Targaryen lähti uhmaamaan Yön Kuningasta, joskin kohtalokkain seurauksin. Myös Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) on matkalla Talvivaaraan vannoakseen uskollisuuttaan. Ehkä joukkoon saadaankin vielä lisäystä?

Luvassa on myös suuri taistelukohtaus, jonka on määrä olla historiansa pisin filmillä nähtävä taistelukohtaus. Tällä hetkellä titteli on Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia -elokuvan taistelukohtauksella, joka kesti 40 minuuttia. Siinä mukana nähdään ainakin Arya Stark (Maisie Williams) ja Samwell Tarly (John Bradley). Aryalle suuri taistelukohtaus on ensimmäinen.

Sarjan päätösjakso on pidetty visusti salaisuutena, mutta huhujen mukaan sillä olisi pituutta 90 minuutin verran. Alta voit katsoa 8. tuotantokauden trailerin.


Lue myös:

    Uusimmat