Peter Dinklage hehkuttaa viimeistä Game of Thrones -kautta: "Uskon, että se tulee olemaan paras televisiossa nähty kausi koskaan"

Tryion Lannisteria sarjassa esittävä Peter Dinklage kuvaa hahmonsa tarinan loppuvan kauniisti.

Game of Thrones -näyttelijä Peter Dinklage oli paikalla uuden HBO-elokuvansa My Dinner with Hervè'n ensi-illassa viikonloppuna. Dinklage pääsi odotetusti vastaamaan kysymyksiin liittyen viimeisen Game of Thrones -kauden sisältöön.

– Uskon, että se tulee olemaan paras televisiossa nähty kausi koskaan, näyttelijä hekumoi Belfas Telegraph -lehdelle.

– Kausi yllättää tavalla, jota katsoja ei voi ennustaa – minä en voinut ennustaa. Olkaa valmiina, se tulee olemaan hauska kyyti, Dinklage kuvaili sarjan kahdeksatta kautta.

Sarjan edellisen kauden päätöksestä on vierähtänyt jo yli vuosi ja fanit odottavat kuumeisesti virallista aikataulua seuraavan kauden julkaisulle. Kyseessä tulee olemaan sarjan viimeinen kausi, joka on kuuden jakson pituinen. Viimeisen kauden on uutisoitu ilmestyvän ensi vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana.

Dinklage hehkutti Entertainment Tonight -julkaisulle sarjan luoneita Dan Weissia ja David Benioffia parhaiksi käsikirjoittajiksi television parissa. Sarjan lopetusta Dinklage kuvailee loistavaksi.

– He päättävät sarjan mahtavasti, paremmin, kuin olisin koskaan voinut kuvitella, hän paljasti julkaisulle.

Sarjan loppuessa päättyy myös Dinklagen matka Tyrion Lannisterin hahmona. Miehen mukaan hänen hahmonsa tarina saa tyydyttävän päätöksen.

– Minun hahmoni saa kauniin lopun, on kyseessä sitten traaginen loppu tai ei, Dinklage vihjaili.

Lue myös:

    Uusimmat