Game of Thrones -karju hehkuttaa hittisarjan päätöskautta: "Parasta, mitä televisiossa on nähty"

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Jason Momoa uskoo, että katsojat sekoavat nähdessään Game of Thronesin viimeiseksi jäävän tuotantokauden.

Khal Drogoa jättisuositun Game of Thrones -sarjan ensimmäisellä kaudella näytellyt Jason Momoa, 38, hehkuttaa sarjan tulevaa kahdeksatta ja viimeistä tuotantokautta Entertainment Weeklyn haastattelussa.

– Se on parasta, mitä televisiossa on koskaan nähty, Momoa toteaa maltillisesti.

– Monet katsojat tulevat sekoamaan siitä.

Momoa tapasi hiljattain sarjan näyttelijöitä ja kuuli heiltä, mitä viimeisellä kaudella tapahtuu. Mies ei kuitenkaan paljastanut yksityiskohtia asiasta.

– Se tulee olemaan uskomatonta. Ja oli sinänsä melkoinen spoileri kuulla, mitä tapahtuu, koska olen sarjan suuri fani enkä olisi halunnut tietää, mitä sarjan finaalissa tapahtuu.

Game of Thronesissa Sam Tarlya näyttelevä John Bradley hehkutti sarjan päätöskautta puolestaan Huffington Postin haastattelussa lokakuussa. Bradleyn mukaan jokainen viimeisen Game of Thrones -kauden viimeisistä kuudesta jaksosta tulee olemaan "monumentaalinen".

Vielä ei ole tiedossa, milloin Game of Thronesin viimeinen kausi esitetään. Huhuissa on veikkailtu, että sarjan viimeiset jaksot nähdään vasta vuoden 2019 puolella.

Lue myös:

    Uusimmat