Mainos

Gail O'Gradyn tyyli on muuttunut mauttomasta arvokkaaksi – katso kuvat

Näyttelijä Gail O'Gradystä on vuosien saatossa kuoriutunut upea 50-vuotias nainen, joka osaa valita vartalolleen upeasti istuvia ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia ylleen.

Lauantain AVA Elokuvaa Toinen mahdollisuus tähdittävä Gail O'Grady, 50, on suosinut vuosikymmeniä näyttäviä ja naisellisia vaatteita, jotka ovat kieppuneet mauttomuuden rajoilla. Tänä päivänä O'Grady on oppinut tuntemaan pettämättömän tyylitajun salat.

O'Grady on tullut vuosien saatossa tutuksi erittäin näyttäviä materiaaleja suosivana kaunottarena. O'Grady ei ole pelännyt vetää ylleen turkkia ja hän on yhdistänyt usein asukokonaisuuteensa puuhkan tai näyttävän huivin. Joskus O'Gradyn asut ovat lähennelleet kaikessa runsaudessaan ja naisellisuudessaan mauttomuuden rajoja.

Viime vuosina O'Grady on selvästi päivittänyt tyyliään naisellisempaan suuntaan, sillä näyttävä 50-vuotias näyttelijäkonkari on luopunut pörröisistä elementeistä ja valinnut ylleen paljon entistä klassisempia asuvaihtoehtoja. Viime vuosina näyttelijätär on näyttänyt esimerkkiä siinä, kuinka 50-vuotias nainen voi edustaa äärimmäisen tyylikkäänä ilman pelkoa siitä, että asukokonaisuuksissa olisi mauttomia elementtejä.

Aikoinaan mainoksista näyttelijänuransa aloittanut O'Grady sai ensimmäistä kertaa suuren yleisön kiinnittämään huomioon itseensä esiinnyttyään Diet Pepsi -mainoksessa. Esiintyminen mainoksessa poiki näyttelijättärelle lukuisia vierailijarooleja silloisissa televisiosarjoissa. Ensimmäisen suuren roolinsa O'Grady teki poliisidraamassa NYPD Blue, Donna Abadandonin roolissa. Sittemmin hän on saanut useita näyttäviä rooleja ja nainen on nähty muun muassa suositussa Miehen puolikkaat -sarjassa.

Gail O'Grady nähdään lauantaina 14.6. AVA Elokuvan Toinen mahdollisuus pääosaroolissa klo 20.00.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lisää asiaa tyylistä AVAn Muotitietoinen-sarjassa:

Katsomo-video ei ole saatavilla

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja