Frontside Ollie julkaistiin tasan 10 vuotta sitten – Robin Packalen muistelee uransa räjähtävää alkua: "Päivien ajan itkin huoneessani"

3:51
Robin Packalen vaihtoi laulukielensä englantiin – esitti Drop Dead -kappaleensa Possessa

Robin Packalenin läpimurto tapahtui tasan kymmenen vuotta sitten Frontside Ollie -hitin ilmestyttyä.

Muusikko Robin Packalenin, 23, läpimurtohitti Frontside Ollie julkaistiin päivälleen kymmenen vuotta sitten, 13. tammikuuta vuonna 2012. Artisti julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa muistelee, kuinka hänen elämänsä muuttui kertaheitolla vuosikymmen sitten. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ennen 13. tammikuuta 2012 maailmani oli niin erilainen, kuin mitä se on ollut sen jälkeen. Olin vain lapsi, joka oli todella innoissaan musiikista sekä radiossa soivien upeiden kappaleiden takana olevasta artistiudesta. Niin paljon, että halusin luoda omia juttujani, mitä ihmiset voisivat kuunnella, Packalen kertoo englanniksi päivityksessään. 

Packalen muistelee, kuinka hän esitti huoneessaan olevan peilin edessä esiintyvänsä tuhansille ihmisille. Unelman kehittyessä Packalenin äiti antoi pojalleen neuvon, jossa kehotti tulevaa artistia olemaan oma itsensä. 

– Joten, en halunnut tehdä rakkauslaulua, sillä se ei olisi ollut minua. Olin vasta 13-vuotias enkä tiennyt näistä asioista vielä, joten päätin tehdä kappaleen skeittaamisesta sen sijaan. En oikeasti tiedä miksi, sillä en ollut mikään hyvä skeittaajakaan. 

– Joka tapauksessa jostain syystä sen suosio räjähti. Ei ollut ketään, joka olisi voinut ennustaa, että se tulee räjähtämään sillä tavalla. Päivien ajan itkin huoneessani sillä olin niin peloissani, mutta samaan aikaan innoissani, sillä sen oli todella tarkoitus mennä niin. 

Menestyksen myötä Packalen joutui kertomansa mukaan kasvamaan paljon nopeammin, kuin ystävänsä, sekä ottamaan enemmän vastuuta tekemisistään. 

– Tunnen yhä, että minusta tuli aikuinen 13-vuotiaana, mitä en kyllä vieläkään ole, mutta tiedätte, mitä tarkoitan. 

Packalen hehkuttaa, että nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, hän tekee yhä sitä mitä rakastaa ja mistä on innostunut – tällä hetkellä ehkä enemmän kuin koskaan. 

– Olen elänyt unelmaani. Jos en olisi uskaltanut tehdä tätä silloin, niin missä lie olisinkaan nyt. Ihmisillä on mielettömästi mielipiteitä itse kappaleesta, mutta antakaa, kun kerron yhden asian. Te olitte niitä, jotka kuuntelitte sitä, joten kaikki mitä voin sanoa, on kiitos tuestanne! Se on ollut ihmeellistä tähän mennessä!

Packalen jäi syksyllä 2017 määrittelemättömän pituiselle tauolle. Laulaja palasi tauoltaan helmikuussa 2019, jolloin hän esiintyi Emma Gaalassa. Tuolloin Packalen vaihtoi taiteilijanimensä Robinista Robin Packaleniin sekä laulukielensä suomesta englantiin ja vihjasi tähtäävänsä myös kansainvälisille markkinoille. Artisti on julkaissut uransa aikana viisi studioalbumia sekä kaksi EP:tä, joista viimeisin julkaistiin syksyllä 2021. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja