Robin Packalen esitteli biletyylinsä – somekansa hullaantui: "Näytät niin hyvältä"

Erikoishaastattelussa Robin Packalen 15:03
Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa Robin Packalen.

Robin Packalenin tuore julkaisu kerää kehuja.

Laulaja Robin Packalen on tunnettu jo viimeiset 10 vuotta sekä laulutaidoistaan kuin myös näyttävästä hymystään. 

Kansainvälisille markkinoille tähtäävä poppari julkaisi hyväntuulisen kuvan Instagramissa, jossa mies esittelee komeaa hammasrivistöään iloisesti. 

– Bileet, bileet, jee, laulaja kirjoitti englanniksi kuvan yhteyteen.

Julkaisussaan Packalen on pukeutunut näyttävään pukuun, jota koristivat pienet yksityiskohdat. Paitaa ei puvun takin alla nähdä. 

Laulajan tyyliä ja hymyä ihasteltiin sosiaalisessa mediassa.

– Rakastan sun hymyä.

– Näytät niin hyvältä.

– Söpö hymy.

Robin Packalenin, 23, läpimurtohitti Frontside Ollie julkaistiin kymmenen vuotta sitten, 13. tammikuuta vuonna 2012. Laulaja iloitsi, että vielä kymmenen vuotta myöhemminkin hän tekee yhä sitä mitä rakastaa ja mistä on innostunut.

– Olen elänyt unelmaani. Jos en olisi uskaltanut tehdä tätä silloin, niin missä lie olisinkaan nyt. Te olitte niitä, jotka kuuntelitte sitä, joten kaikki mitä voin sanoa, on kiitos tuestanne! Se on ollut ihmeellistä tähän mennessä! Packalen kirjoitti aikaisemmin.

Packalen jäi syksyllä 2017 määrittelemättömän pituiselle tauolle. Laulaja palasi tauoltaan helmikuussa 2019, jolloin hän esiintyi Emma Gaalassa. Tuolloin Packalen vaihtoi taiteilijanimensä Robinista Robin Packaleniin sekä laulukielensä suomesta englantiin ja vihjasi tähtäävänsä myös kansainvälisille markkinoille. Artisti on julkaissut uransa aikana viisi studioalbumia sekä kaksi EP:tä, joista viimeisin julkaistiin syksyllä 2021. 


Lue myös:

    Uusimmat