Frankfurt-fani teki natsitervehdyksen, Marseille-kannattajat vastasivat ilotulituksin – Mestarien liiga -ottelun katsomossa täysi kaaos

1:26
Videolla kuvaa Marseillen ja Frankfurtin välisestä Mestarien liiga -ottelusta.

Marseillen ja Frankfurtin välinen Mestarien liiga -ottelu ei sujunut rauhallisissa merkeissä, sillä katsomossa nähtiin paljon sopimatonta häiriökäyttäytymistä.

Ennen ottelun alkua sosiaalisessa mediassa levisi video, jolla Frankfurtin kannattaja elehtii Marseille-fanien suuntaan natsitervehdyksellä.

Frankfurt reagoi tilanteeseen nopeasti ja tuomitsi kannattajiensa toiminnan välittömästi.

– Eintracht Frankfurt edustaa suvaitsevaisuutta ja monimuotoisuutta. Frankfurtilla on selvä asenne taistelussa rasismia, antisemitismiä ja syrjintää vastaan. Seura irtisanoo itsensä yksittäisestä tapahtumasta, jossa yksi henkilö teki natsitervehdyksen. Antisemitistiset ajatukset ovat jyrkässä ristiriidassa seuran selkeiden ja horjumattomien arvojen kanssa, Frankfurt tiedottaa.

Häiriöiltä ei selvitty Marseilleinkaan fanipäädyssä. Mellakkapoliisi joutui puuttumaan Marseille-fanien toimintaan ennen ottelun alkua, kun kotijoukkueen kannattajat ampuivat ilotulitteita päin Frankfurtin fanikatsomoa.

Poliisi oli valmistautunut otteluun vahvalla miehityksellä estääkseen fanien väliset yhteenotot. Vieraskannattajia pidettiin stadionilla vielä pitkään ottelun loppuvihellyksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja