Barcelona-luotsi tyrmistyi täysin Bayern-tappiosta – "Me dominoimme"

FC Barcelonan päävalmentaja Xavi Hernandezin mielestä hänen joukkueensa olisi ansainnut voiton Bayern Müncheniä vastaan pelatun ottelun pelitapahtumiin nähden.

Bayern München löi Barcelonan C-lohkon huippuottelussa 2-0-lukemin iskemällä toisella jaksolla pallon kahdesti vierasjoukkueen verkkoon neljän minuutin sisällä.

Tappio otettiin Barcelonan leirissä raskaasti vastaan. Päävalmentaja Xavin mukaan lopputulos ei kuvasta lainkaan pelitapahtumia.

– Olen vihainen. En pidä häviämisestä. Me emme ansainneet sitä, Xavi jyrisee Reutersin mukaan.

Barcelona on ollut viime vuosina lähes suvereeni vastustaja Barcelonalle. Joukkueet kohtasivat lohkovaiheessa myös viime kaudella. Tuolloin Bayern vei molemmat kohtaamiset 3-0-lukemin.

Tiistaina Barcelona oli kuitenkin pelissä vahvasti mukana ja olisi Xavin mielestä ansainnut ottelusta täydet kolme pistettä.

– Viime vuonna olin vihainen, koska he olivat ylivoimaisia. Nyt me pelasimme minusta paremmin kuin Bayern. Me dominoimme heitä, Xavi julistaa.

Espanjalaisjätti maksoi Münchenin illassa kuitenkin kalliita oppirahoja omasta tehottomuudestaan ja omista virheistään.

– Loimme paljon enemmän maalipaikkoja, jotka olisivat muuttaneet ottelun kulun. Mestarien liigassa on kyse aina pienistä asioista. Tällä tasolla kaikki on todella tasaista ja virheistä maksetaan. Tämä oli meille kova opetus, mutta niin se menee.

Lue myös:

    Uusimmat