Formulasarjan rahaongelmat pilasivat Emma Kimiläisen loppukauden, palkat vielä saamatta – "Kyllä niitä meille lupailtiin"

Erikoishaastattelussa kilpa-autoilija Emma Kimiläinen 16:49
Emma Kimiläinen kertoi Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa urastaan ja tulevaisuudestaan.

Kilpa-autoilija Emma Kimiläisen kausi päättyi yllättäen, kun W Series perui kolme viimeistä kisaa rahahuolien vuoksi.

Naisten formulasarja W Series ilmoitti viime viikolla peruvansa kauden kolme viimeistä kilpailua, koska sarjan merkittävä sponsori vetäytyikin yllättäen tukijoiden joukosta.

W Series oli alusta alkaen rehellinen sarjan kuljettajille ja piti heidät hyvin ajan tasalla siitä, mitä sarjassa tapahtuu. Kauden palkkoja kuljettajat eivät kuitenkaan ole vielä saaneet, mutta Kimiläinen uskoo palkkatulojen kilahtavan vielä sovitusti tilille.

– Me saamme palkat yleensä ylipäätään joulukuun loppupuolella. Kyllä niitä meille lupailtiin. Ja tällä hetkellä koko W-Seriesin pitkäkestoinen tulevaisuus näyttää tosi valoisalta ja hyvältä. Tämä oli varatoimenpide, joka piti tehdä tälle vuodelle, jotta tulevaisuudessa pystytään turvaamaan W-Seriesin jatkumo, Kimiläinen summaa Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa.

Kimiläisen mukaan W Seriesin rahahuolet ovat saaneet monet eri tahot liikkeelle tukemaan naisten autourheilua. Tulevaisuus näyttää lupaavalta.

– Uusia investoijia tuli kyseisen uutisen myötä. Se poiki uusia yhteydenottoja, jotka halusivat panostaa naisten urheiluun ja W-Seriesiin. Siinä mielessä vaikuttaa hyvältä.

Mikäli uusia huolia ei tule, nähdään Kimiläinen ensi kaudellakin tähdittämässä W Seriesia.

– Lähtökohtaisesti pitäisi olla ihan ok. Toivotaan vain W-Series jatkuu, niin kyllä siellä varmasti jatketaan, jos niikseen tulee. Katsotaan, jos ajaisi vähän jotain muutakin. Aina joka paikkaan voi mahdollisesti venyä ja katsoa kisoja sieltä täältä. Lähtökohtaisesti lähden sillä fiiliksellä, että ensi vuonna ajetaan W-Seriesissa, Kimiläinen toteaa.

Katso Emma Kimiläisen haastattelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat