Flow Festival 2021 perutaan

2:36
Näin Pyhimys tunnelmoi vuoden 2019 Flow Festivalia

Flow Festival 2021 joudutaan perumaan koronapandemian aiheuttamien kansainvälisten poikkeusolojen vuoksi. Seuraava Flow Festival järjestetään 12.-14.8.2022 Helsingin Suvilahdessa.

Helsingin Suvilahdessa vuosittain järjestetty Flow Festival perutaan kesältä 2021, kertoo festivaalin tiedote. 

Tiedotteessa todetaan, että koronaviruksen aiheuttama pitkään jatkunut kansainvälinen poikkeustilanne on tehnyt Flow Festivalin järjestämisestä tänä kesänä mahdotonta. Flow Festivalin organisaatio on seurannut koronavirustilanteen kehittymistä ja tutkinut erilaisia mahdollisuuksia festivaalin järjestämiseen. Järjestäjät ovat joutuneet toteamaan, että epävarmuuden jatkuessa kansainvälisen suurtapahtuman toteuttamiselle elokuussa ei ole edellytyksiä. Vuoden 2022 festivaalin suunnittelu on jo alkanut. Seuraava Flow Festival järjestetään 12.–14.8.2022 Helsingin Suvilahdessa.

– Vielä tänä kesänä emme pysty järjestämään kansainvälistä festivaalia. Olemmekin nyt kääntäneet katseemme ensi vuoteen, kun kansainväliset huippuartistit jälleen lähtevät kiertueilleen. Odotamme innolla näkevämme jälleen yleisön nauttimassa kiinnostavasta musiikista, tasokkaasta ruoasta ja inspiroivasta taiteesta Suvilahden hämärtyvissä kesäilloissa. Kerromme vuoden 2022 Flow’n sisällöistä lisää heti ohjelman vahvistuttua, kertoo Flow Festivalin taiteellinen johtaja Tuomas Kallio

Tämän kesän Flow Festivalille ostetut liput sekä vuodelta 2020 säästetyt liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Flow Festivalille. Ostetun lipun voi halutessaan myös palauttaa.

Suuret kesäfestivaalitapahtumansa peruuttaneet ovat tähän mennessä olleet muun muassa Helsingin Sideways, Seinäjoen Provinssi sekä Tangomarkkinat, Joensuun Ilosaarirock sekä Turun Ruisrock.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja