Floridalaisnaisen ovelta kuului jyskytystä ennen aamuseitsemää – 15 vuotta alueella asunutta Susania odotti tavallisuudesta poikkeava näky

"Voi... Hyvä... Luoja!"Toimittajan reaktio biisoneihin huvittaa 0:36
Tämä toimittaja huvitti reaktiollaan, kun hän näki biisoneita.

Floridalaisnaisen aamuherätys ei ollut tyypillisimmästä päästä.

Viime viikon tiistaina aamulla ennen seitsemää floridalaisen Susan Geshelin etuovelta kuului outoa jyskettä. Vaikka ääni varhain aamulla oli jo omiaan hämmentämään, näky ovella oli taatusti odotettua ihmeellisempi, kertoo Fox News.

Yllätyksekseen, tai kenties järkytyksekseen, Susan näki ovellaan kaksi urosalligaattoria, joista kumpikin oli yli kaksimetrisiä. Alligaattorit olivat ottaneet asiakseen selvitellä välejään Susanin kotiovella Fort Meyersin Pelican Preservessä.

Tappelevissa alligaattoreissa järkyttävintä oli Susanin mielestä se, kuinka toinen eläimistä oli napannut hampaillaan kiinni toisesta ja rusentanut sen tiukasti seinää vasten. Nainen kuvasi poikkeuksellisesta tilanteesta videon, jonka julkaisi Facebook-tilillään, ja huusi aviomiehensä Joen paikalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

20 minuuttia taisteltuaan alligaattorit poistuivat jättäen jälkeensä sotkun. Toinen meni tien yli naapurin talolle, toisen menoista Susan ei tiedä. Hän kuitenkin kertoo, että lähellä on lampi.

Vaikka alligaattorit ovat Floridassa varsin tuttu näky, 15 vuotta Pelican Preserven alueella asunut Susan kertoo, että kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hän näki alligaattoreita kotinsa ulkopuolella.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat