Flamingo kuljeskeli kiitoradalla – lentokone joutui pysähtymään: "Tämä ei ole vitsi"

9:05
Näin voit pienentää hiilijalanjälkeäsi.

Mallorcalle sunnuntaina saapunut EasyJet-lentoyhtiön kone joutui pysähtymään hetkeksi kiitoradalla käyskennelleen flamingon takia. Tapauksesta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

EasyJet-lentoyhtiön kone laskeutui Palman lentokentälle espanjalaisella Mallorcan saarella sunnuntaina. Kun kone lähti rullaamaan kohti lähtöporttia, se joutui hidastamaan vauhtiaan lentokentällä kuljeskelleen flamingon takia.

Kävelyretki videoitiin

Lentokentän työntekijä kuvasi episodin videolle, jonka espanjalaiset ilmaliikenneviranomaiset julkaisivat sittemmin Twitterissä.

– Vaaleanpunainen flamingo toivotti matkustajat tervetulleiksi Palman lentokentälle. Erittäin eleganttia, twiittiin oli kirjoitettu.

Videolla näkyy, miten flamingo kävelee ihan muina lintuina kentällä eikä pelästy, vaikka sitä yritetään hätistellä tööttäilyäänillä. Lintu jatkaa häiriintymättä kulkuaan kiitoradalla, ja kone kulkee sen perässä miltei etanavauhtia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lentokenttätyöntekijän kuullaan sanovan videolla: ”Meillä on täällä pinkki flamingo. Tämä ei ole vitsi. EasyJet-koneen täytyi pysähtyä.”

Lensi lopulta tiehensä

Hetken näyttää siltä, että lintu lentäisi tiehensä, mutta se laskeutuu uudelleen käyskentelemään kiitoradalla tukkien lentoliikenteen.

Lintu ei onnistunut kuitenkaan viivästyttämään EasyJetin saapumisaikaa. Lentoyhtiön edustaja kertoo Fox News -sivustolle, että flamingo ei aiheuttanut viivästyksiä ja matkustajat olivat turvassa koko ajan.

Fox News -sivuston mukaan villieläinasioita hoitavat viranomaiset hälyytettiin paikalle, jotta lintu saataisiin pois kentältä. Se ehti kuitenkin liihotella tiehensä ennen tiimin saapumista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja