Mainos

Fitnesstähtösen pysäköinti synnytti someraivon – harvinaisen tökerö tekosyy vain pahensi tilannetta

Australialainen fitnesstähti joutui alkuviikosta melkoiseen liemeen, kun hänen someseuraajansa huomauttivat tälle invapaikalle pysäköimisestä.

Australian Gold Coastilla asuva fitnessjulkkis Ashy Bines julkaisi YouTube-kanavallaan videon, joka paljasti tämän pysäköineen oman kuntosalinsa edessä olevalle invapaikalle.

Binesin seuraajat nostivat tapauksesta nopeasti melkoisen äläkän sosiaalisessa mediassa, ja Bines poisti videon nopeasti. Hän kertoi syyksi sen, että videon äänessä oli ollut ongelmia, eikä syynä ollut se, että hän jäi kiinni kyseenalaisesta pysäköinnistä. Hän latasi videon uudelleen seuraavana päivänä, mutta oli poistanut siitä kohdan, jossa pysäköinti näkyi.

Pahimman rähjäämisen laannuttua, Bines julkaisi miljoonille seuraajilleen selittelevän videon, jossa hän kertoi, miksi hän pysäköi Range Roverinsa invapaikalle.

– Kukaan ei ole käyttänyt kyseistä parkkiruutua kolmeen vuoteen, eikä salini asiakkaista kukaan ole invalidi. Ne paikat ovat siinä 24 tuntia vuorokaudessa, joten kyllä, toisinaan käytän niitä. Pahoittelen, jos olet loukannut jotakuta, mutta haluan uskollisten seuraajieni ymmärtävän asian myös minun näkökulmastani, Bines kertoi ja harmitteli, kuinka jotkin ihmiset ovat aina käymässä hänen kimppuunsa.

Osa Binesin seuraajista huomautti, että tämän kuntosali sijaitsee kuntoutuskeskuksen naapurissa, joten invapaikkaa saattaisivat tarvita myös muut kuin tämän oman salin asiakkaat. Binesia muistutettiin myös siitä, että kaikki vammat eivät näy ulospäin.

Lähde: Courier Mail

***

1:41

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.