Fitness-tähti Sofia Ruusila kokemastaan rajusta haukkumisesta: ”Ennen olin tyrkky, nyt hirveä”

Sofia Ruusila-Nousianen kertoo Fit by Sofia -kirjassa (Fitra) muun muassa kokemastaan koulukiusaamisesta ja vanhempiensa avioerosta.

Sofia Ruusila-Nousiainen paljastaa uutuuskirjassa, ettei hän lue enää itseään käsitteleviä nettikeskusteluja, joissa mikään hänen tekemisensä ei tunnu kelpaavan.

– Ennen fitness-uraani minua haukuttiin tyrkyksi ja turhaksi. Kun aloin pärjätä fitneksessä, en ollutkaan enää tyrkky, vaan olin pilannut itseni treenaamalla. Aikaisemmin olin ollut niin kaunis ja nyt ihan hirveä, kaunotar kertoo kirjassa.

Erityisesti lihaksikkaiden fitness-naisten haukkuminen ärsyttää Ruusila-Nousiaista, mutta hän ei aio jättää rakastamaansa lajia vaan haluaa kertoa siitä muillekin.

– Teen mielelläni haastatteluja lajiin liittyen tai annan muille vinkkejä, mutta yksityiselämäni haluan pitää koko ajan enenevässä määrin itselläni.

Miss Helsinki -kilpailusta kuuluisuuteen noussut ja BB-tähti Niko Nousiaisen kanssa avioitunut bikini fitneksen maailmanmestari kirjoittaakin, ettei halua jakaa yksityiselämäänsä lehtien sivuille.

– Mitään kohujuttuja minusta ei saakaan, elämästäni ei löydy draamaa, eikä minua löydä baarien liepeiltä notkumasta, hän kertoo kirjassa.

Lue myös:

    Uusimmat