Fitness-tähti kertoo, miksi ei aio treenata itseään nopeasti kuntoon synnytyksen jälkeen: "Rakastan todella paljon vartaloani"

Äidiksi tulo sai timmistä vartalostaan tunnetun naisen ymmärtämään, mitkä asiat elämässä ovat aidosti tärkeitä. 

Emily Skye on kuuluisa australialainen fitness-tähti, joka synnytti hiljattain ensimmäisen lapsensa, pienen Mia-tytön. Lapsen syntymän sanotaan mullistavan äidin maailman, ja niin se teki myös Emilyn kohdalla. Raskaus ja lapsen syntymä muuttivat naisen ajatusmaailmaa terveyttä ja ulkonäköä kohtaan. Vaikka nainen on tunnettu timmistä vartalostaan, se ei ole enää hänen elämässään pääosassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vartalon timmeys ei ole tärkeintä – pieni tytär on

Saatuaan tietää raskaudestaan Skye kertoo asettaneensa itselleen tavoitteen; hän halusi treenata itsensä takaisin hyvään kuntoon välittömästi lapsen syntymän jälkeen. Kuukausien kuluessa naisen prioriteetit kuitenkin muuttuivat.

– Raskauteni ei sujunut niin kuin olin ajatellut. Ajattelin, että pystyisin treenaamaan normaalisti koko raskausajan, mutta voin pahoin suuren osan ajasta, ja selkäkivut tekivät jo pelkästä kävelystä vaikeaa, nainen selittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka raskaus ei sujunut kuten nainen toivoi, sillä ei ole hänelle tällä hetkellä pienintäkään merkitystä. Nainen tiedostaa, että matka entiseen vartaloon on tällä hetkellä todella pitkä, mutta nyt pieni vauva sylissään oman vartalon muoto on asia, jonka miettimiseen hän ei aio uhrata aikaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Rakastan todella paljon vartaloani, joka on kasvattanut tämän pienen kallisarvoisen ihmisen, Sky kertoo.

– Tiedän, että minulla on edessäni rankka urakka, jotta pääsen jälleen kuntoon. Ja tiedän pystyväni siihen, mutta se ei ole nyt tärkeintä minulle. Ajan viettäminen tyttäreni kanssa on.

Lähde: Independent

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.