Fitbit julkisti uuden Versa Lite -älykellon ja joukon aktiivisuusrannekkeita

Urheilullisista älykelloistaan ja aktiivisussrannekkeistaan tunnettu Fitbit on julkistanut edullisen Fitbit Versa Lite -älykellon. Samalla yhtiö esitteli kolme uutta aktiivisuusranneketta aktiiviseen elämäntyyliin.

Fitbit Versa Lite on riisuttu, mutta ulkoisesti tuttu versio Fitbit Versa -älykellosta. Hinnan madaltamiseksi kellosta on karsittu muun muassa NFC- ja Wi-Fi-yhteydet sekä musiikintoistomahdollisuus, mutta useimmat muut ominaisuudet ovat yhä käytettävissä. Versa Lite mittaa sykettä 24 tuntia vuorokaudessa, seuraa kuljettuja reittejä sisäänrakennetulla GPS:llä ja auttaa rauhoittumaan hengitysharjoitusten avulla. Mukana on 15 erilaista harjoitustilaa erilaisille aktiviteeteille sekä unenseuranta älypuhelinwidgeteineen.

Fitbit Versa Liten myyntivaltti on sen neljän päivän akunkesto ja edullinen 159,99 euron hinta. Älykello toimitetaan Fitbitin omalla FitbitOS-käyttöliittymällä varustettuna ja julkaistaan useissa kirkkaissa väreissä, kuten keltaisena, sinisenä ja punaisena. Versa Lite julkaistaan maalis-huhtikuun aikana.

Lisäksi Fitbit julkisti uudet Inspire-, Inspire HR - sekä Ace 2 -aktiivisuusrannekkeet. Samalla yhtiö kertoi lopettavansa Fitbit Zip-, Flex 2 -, Alta- ja Alta HR -malliensa valmistuksen.

Fitbit Ace 2 on eritoten lapsille suunnattu aktiivisuusranneke, joka kannustaa liikkumaan sarjakuvamaisilla ilmoituksilla ja hahmoilla. Ace 2 sisältää myös erilliset suojausasetukset, joiden avulla vanhemmat voivat varmistaa, että lapsen aktiivisuusrannekkeen käyttö on turvallista.

Fitbit Inspire ja Inspire HR puolestaan ovat aikuisille suunnattuja aktiivisuusrannekkeita. Kuten Ace 2, myös ne sisältävät kattavasti ominaisuuksia oman aktiivisuutensa seuraamiseen askelmittarista poltettujen kalorien seurantaan ja lukuisiin harjoitustiloihin. Inspire HR sisältää lisäksi GPS:n ja sykemittarin, kuten nimikin vihjaa. Inspire HR tukee myös unenseurantaa.

Fitbit Inspire ja Inspire HR julkaistaan valituilla markkinoilla maalis-huhtikuun aikana. Fitbit Inspiren suositushinta on 69,95 euroa ja Inspire HR:n puolestaan 99,95 euroa. Fitbit Ace 2 julkaistaan kesän 2019 aikana ja sen suositushinta on 69,95 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja