Ferrarilta merkittävä päivitys Bahrainiin – ottaa mallia Mersulta

Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin edustama Ferrari-talli esittelee autossaan uuden etusiiven Bahrainissa, kertoo Autosport.

MAINOS

Bahrainin F1-viikonloppu C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 13.55 ja klo 17.55 
Lauantai: Harjoitukset klo 14.55, aika-ajo klo 17.55
Sunnuntai: Kiinan GP klo 17.55, ennakkotunnelmat klo 16.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More

Kauden erittäin pirteästi aloittanut Ferrari on tehnyt etusiipeensä useamman muutoksen, vaikka sen perusfilosofia säilyykin ennallaan. Eniten siivessä on muutettu sen päätyosaa, sen kaareva osuus työntyy nyt ulommas päädystä. Uudistukset myötäilevät Mercedeksen jo jonkin aikaa käyttämää mallia.  

Autosportin mukaan Ferrari tähtää muutoksilla siihen, että ilmavirta kiertäisi eturenkaat entistä tehokkaammin. Ferrari aikoo testata myös uusia, pidempiä viilennyspaneeleita, sillä Bahrainissa ajetaan erittäin lämpimissä olosuhteissa.  

Ferrarin alkukauden vahva suoritustaso on herättänyt epäilyksiä italialaistallin autosta. Saksalaisen RTL-kanavan asiantuntija Christian Danner hämmästeli viime viikonlopun Kiinan GP:n yhteydessä etusiiven joustavuutta. Tämän lisäksi muut tallit havaitsivat moottoriurheilulehti Auto Motor und Sportin mukaan Shanghain lauantaiharjoituksissa, että Kimi Räikkösen auton sivuilta ulos työntyvä pohjalevy taipuu huippuvauhdissa sivuiltaan muodostaen alleen kaarevan tunnelin, joka vahvistaa auton aerodynamiikkaa ja sitä kautta myös suoranopeutta.

Räikkösen harjoitusveto Shanghaista alla!

Lue myös:

    Uusimmat