F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Ferrari-pomon ja Lewis Hamiltonin tapaaminen kohautti F1-piirejä – mestari paljasti totuuden huhumyllyn taustalla: "Asia ei vaivaa minua"

1:34
Lewis Hamilton on noussut Mercedeksellä ennennäkemättömään menestykseen

Lewis Hamiltonia vietiin noin vuosi sitten huhuissa Ferrarille.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 27.–29.11.
Pe: harjoitukset klo 12.55 ja 16.55.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Bahrainin GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-piireissä kohistiin tuolloin Hamiltonin ja Ferrarin puheenjohtajan John Elkannin tapaamisesta. Se ei kuitenkaan johtanut mihinkään, eikä Hamilton tuoreiden lausuntojensa mukaan ollut lähelläkään lähtöä Mercedekseltä.

– En ole varma, sopivatko arvomme (Ferrarin kanssa) yhteen, ja ajoituksen puolesta niin ei ollut tarkoitus tapahtua. Asia ei vaivaa minua. Olen ylpeä ja kiitollinen yhteisestä matkastani Mercedeksen kanssa, Hamilton sanoi torstaina Bahrainissa motorsport.comin mukaan.

– Mielestäni on vain oikein, että kun kuljettajana tai ihmisinä mietimme tulevaisuuttamme, analysoimme, mitä on tarjolla, ja selvitämme huolellisesti hyvät ja huonot puolet.

Hamilton on ajanut koko F1-uransa Mercedeksen voimalla, ja hän aikoo jatkaa yhteistyötä saksalaisvalmistajan kanssa myös uransa jälkeen.

– Tämä on mielestäni lajin historian ainoa talli, jossa voi olla kuin perheenjäsen. Jos katsoo kaikkia suuria kuljettajia, jotka ovat olleet täällä, he ovat olleet osa Mercedestä ja Mercedes-brändiä. Kuljettajana saa olla osa kehitystä, ja he sisällyttävät perheeseensä ikuisiksi ajoiksi.

– Siinä on sitä jotain, uskollisuutta. Se on tärkeä arvo minulle itselleni, ja minulla on sellainen tatuointikin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja