Ferrari-pomo: Alonso vs. Massa normaalia kilpa-autoilua

Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali vakuutti Kiinan GP:n jälkeen Fernando Alonson härskin ohituksen Felipe Massasta olleen vain normaalia kilpa-autoilua.

Alonso syöksyi varikkotiellä sisäkurvin puolelta Massan edelle, kun molemmat Ferrari-kuskit olivat tulossa samanaikaisesti varikolle.

- Mielestäni se oli normaali kilpa-autoilutapahtuma. Meidän kahden kuljettajamme välillä ei missään nimessä ole mitään ongelmia. Kun ajetaan kilpaa voitosta, voi tulla tällaisia hetkiä, Domenicali kuittasi erikoisen tapahtuman.

Alonso vakuutti, ettei hyökännyt erityisesti Massaa vastaan.

- Asiasta ei puhuttaisi niin paljon, jos olisin ohittanut jonkun muun kuin tallikaverini. Minulle se oli normaali ajoliike eikä se vaaranna meidän suhdettamme, Alonso totesi.

Massan selityksen mukaan hän ei onnistunut varikkoa edeltävän mutkan ulostulossa, minkä johdosta Alonso pääsi ohitusetäisyydelle.

- Osuin vesilammikkoon tullessani ulos hiusneulamutkasta ja menetin hieman autoni hallintaa. Hän onnistui pääsemään sisäkurvin puolelle ohittaen minut mennessämme varikkosuoralle. Menetin sen johdosta joitain sijoja, koska jouduin odottamaan hänen varikkopysähdyksensä päättymistä, Massa kertasi.

Katso Kiinan GP:n huippuhetket ilmaiseksi F1 Extra –lähetyksestä:

Lue myös:

    Uusimmat