Kovalainen: Alonso ajaa tarvittaessa härskisti

Heikki Kovalaisen arvion mukaan Fernando Alonson Felipe Massaan Kiinan GP:ssä kohdistama härski ohitus varikkotiellä ei ollut espanjalaiselta hyökkäys Ferrari-tallikaveriaan kohtaan.

- Kuka tahansa siinä on edessä, niin kyllä Alonso ajaa tarvittaessa härskisti. Alonso varmasti ajaa Massaa vastaan kilpaa ihan samalla tavalla kuin ketä tahansa muuta vastaan. En usko, että Alonsolle on mitään väliä, ketä vastaan hän kilpailee, Kovalainen sanoi MTV3:lle.

Kovalainen myöntää yllättyneensä siitä, että Massa on pystynyt pistämään Alonsolle kampoihin alkukauden kisoissa. Alonso on kerännyt kauden aikana 49 MM-pistettä, kun taas Massalla pisteitä on 41.

- Uskon, että Massa on valmistautunut siihen, että molemmat ajavat kovaa kilpaa. Mielestäni Massa on ajanut hyvin alkukauden Alonsoon verrattuna. Olosuhteet ovat olleet hyvin tasaiset, ja on ehkä ollut jopa yllätys, että Massa on vastannut Alonson haasteeseen noinkin hyvin. Tietysti Alonso tuli talliin kovalla kohinalla, mutta uskon, että se voi olla jopa pieni yllätys, että se toimii niinkin hyvin, Kovalainen arvioi Ferrarin asetelmaa.

Lue myös:

    Uusimmat