Hamilton haukkui Alonson ohituksen

McLaren-kuski Lewis Hamilton arvostelee PA-uutistoimiston haastattelussa entisen tallitoverinsa Fernando Alonson ajoa kolmen viikon takaisessa Kiinan GP:ssä. Hamiltonin mielestä Alonso ohitti vaarallisella tavalla tallitoverinsa Felipe Massan Ferrari-kuskien tullessa varikolle.

- Radalla ajetaan kilpaa ja tehdään ohituksia mahdollisimman ammattimaisesti ja puhtaasti. En ole koskaan tehnyt tuollaista eikä se olisi missään nimessä minulle luontaista. Siinä olisi voinut käydä ikävästi Felipelle, sillä hänen kisansa olisi voinut päättyä siihen, Hamilton sanoi Press Associationille.

Hamilton ei ehkä kuitenkaan ole oikea henkilö arvostelemaan Alonsoa, sillä hän itse teki Shanghain radalla samassa paikassa miltei identtisen ohituksen Red Bull –kuski Sebastian Vettelistä. Britti on kahdessa edellisessä kilpailussa saanut tuomaristolta varoituksen ajolinjoistaan sekä kritiikkiä myös kilpakumppaneiltaan.

- En ole aiheuttanut kenellekään vaaratilannetta. Ajan mielestäni aina sääntöjen hengen mukaisesti. Haluan aina, että minua pidetään rehtinä kuljettajana, Hamilton puolustautui.

Lue myös aiempi juttumme:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat