Ecclestone voitti "tulivuori-GP:n"

Eyjafjöll-tulivuoren purkaus käynnisti niin kutsutun tulivuori-GP:n, kun Shanghaihin jumiutuneet F1-tallit ryhtyivät siirtämään henkilökuntiaan ja kalustojaan Eurooppaan mitä mielikuvituksellisimpia reittejä pitkin.

Pääosa talleista saanee tavaransa Eurooppaan torstain ja perjantain aikana, mutta yksityisellä suihkukoneellaan Kiinan GP:stä palannut F1-moguli Bernie Ecclestone on ollut kotonaan jo kotvan aikaa.

- Todennäköisesti Bernie voitti meidät kaikki paluussa Eurooppaan. Soitin hänelle Glasgow'sta, kun olimme laskeutuneet Britannian maaperälle, mutta hän kertoi olleensa tänään toimistolla jo kolmen tunnin ajan, Red Bullin tallipomo Christian Horner kertoi.

Horner lensi tallinsa päämajaan Milton Keynesiin neljän pysähdyksen taktiikkaa käyttäen. Hän pysähtyi Shanghain jälkeen Dubaissa, Roomassa, Nizzassa ja Glasgow'ssa ennen helikopterikyytiä Kaakkois-Englantiin.

Ecclestone ei lentänyt takaisin yksin, sillä hän tarjosi Red Bull -kuski Sebastian Vettelille kyydin Istanbuliin, josta saksalainen jatkoi matkaansa toisella koneella Nizzaan.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat